Evenimente

The Model @ Club Hypnotic, 16 octombrie

hypnotic16oct2009In seara de vineri, 16 octombrie 2009, orele 23:00, Club Hypnotic are onoarea sa-l prezinte pe The Model.
Dupa ultimele petreceri absolut fantastice in care ni s-a demonstrat ca „puterea laptelui” functioneaza si stimuleaza imaginatia, artistul revine cu promisiunea unei nopti mai incendiare decat precedentele. Evenimentul se inscrie in seria Vampire Funk Tour Stop – turneul de promovare al noului EP The Model,”Vampire Funk” semnat la casa de discuri Gigolo.
In 2002, The Model a pus bazele label-ului ELEKTRO.CASNICE, recunoscand potentialul imens care exista in zona Sibiului. The Model a reusit nu numai sa formeze o puternica identitate de grup pentru artistii din jurul sau, ci a si convins ca muzica poate sa-i uneasca chiar si pe cei care se considera concurenti.
Primul producator roman care a semnat cu Gigolo si care a avut un release la mult respectatul label Traum din Koln, The Model nu se bucura exclusiv de succesul sau, ci si coopereaza in sunet si tehnica cu altii, precum: Mihai Popoviciu si Masstyk, colegi de label la ELEKTRO.CASNICE, care la randul lor au semnat release-uri cu Gigolo.

Astfel, Club Hypnotic mentine legatura cu acest important si reprezentativ label.
Pentru noi, The Model este un exemplu de artist curat in imagine si in sunet.
Hypnotic te cheama pentru o noua noapte alba alaturi de The Model!

Contact Club Hypnotic Iasi:
– str. Codrescu, nr. 6
– info si rezervarii la 0753.210.797.

hypnotic16oct2009

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top