Evenimente

The MOOoD @ Club Zona, 14 mai

zona14mai2011Sambata, 14 mai 2011, trupa The MOOoD îşi lansează albumul de debut “OOo” în Clubul ZONA din Iasi, incepand cu orele 23.00. În deschidere va canta trupa The Bullet Proof Minions – The BPM’s.
Preţul unui bilet de intrare va fi de 15 RON.
The MOOoD este o trupă de rock alternativ din România, formată în aprilie 2006 de Marius Moise (voce) Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitară, backing vocals) şi Virgil Chitu (bas). Povestea The MOOoD începea în noiembrie 2006 în clubul Big Mamou unde au cântat în faţa a peste 150 de prieteni. Sound-ul brit indie-rock, vocea specială a solistului şi showurile energice au conturat treptat label-ul The MOOoD.

Având un succes imediat şi o evoluţie fulminantă, The MOOoD au câştigat admiraţia publicului cluburilor bucureştene şi din tara. Au fost invitaţi sa cânte şi pe scenele unor mari festivaluri ca: B’estfest (2008 şi 2009), în deschiderea concertului Lenny Kravitz în 2008 (România), Exit Festival (Serbia – 2009) în faţa a 70.000 de oameni şi la cel mai mare show-case festival din Europa, Eurosnic Festival (Olanda – 2009). Printre cele mai cunoscute piese se pot enumera Two Times, Back in the Shop, Lies.

Albumul “OOo” a fost inregistrat si mixat de Alexandru Ispas si contine 12 piese: Stay Right, Mighty Man, Lies, Two Times, Silence Please, Silence, Back In The Shop, The Sin, Get Away, Hey, Extasy, Barracks.

[fblikebutton]
zona14mai2011

Clubul ZONA este singurul club British Underground din Iasi, club care a ajuns renumit pentru petrecerile sale tematice si apreciat pentru stilul avangardist de comunicare, amplasarea nonconformista si creativitatea fiecarui eveniment. Un spatiu dotat cu sistem de sonorizare profesional pe care cei ce vin sa susina concerte live îl gasesc demn de capitala si chiar strainatate, comparat cu localurile nonconfromiste din Amsterdam si Londra. Este singurul club cu peretii imbracati in muzica.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top