Evenimente

The Tune Teasers @ Cort Ursus, 11 iunie

rich-colours-3-afis-netRich Colours Event isi propune sa schimbe tinuta evenimentelor obisnuite unde majoritatea celor din public se imbraca in alb si negru, iar majoritatea DJ-ilor realizeaza DJ Set, creand astfel un eveniment la care publicul va purta culori cat mai vii, iar invitatii principali vor realiza LIVE.

LINE UP:
The Tune Teasers – 1h LIVE & 2h DJ SET (00:30 – 3:30)
Cu o experienta de 10 ani pe scena muzicii electronice Istra Tec, Cosmin Dias si O. Sparks au pus bazele unui proiect LIVE intitulat The Tune Teasers.
Deasemenea Istra Tec si Cosmin Dias sunt cunoscuti si pentru productiile si remixurile lor semnate la Apparel Music, Crossworld Records sau Club-A-Club Recordings, unul dintre cele mai apreciate release-uri fiind “Guibass/Clemens EP”, acesta beneficiind si de un EP cu remixuri ce va aparea in luna iunie la CWR.
O alta productie de succes a celor doi este remixul unreleased la “Iio – Rapture”

Ruana – DJ Set (23:00 – 00:30)
Leonte Roxana sub numele de scena “Ruana” a inceput sa fie pasionata de muzica electronica inca de acum cinci ani. Club Skye a fost primul club in care a mixat ca incepator iar apoi a urmat si absolvit cursurile On’Off DJ School.
Ulterior a urmat o ascensiune, ea fiind invitata in atat in cluburi din Iasi cat si din imprejurimi, cum ar fi : Club Freedom (Roman), Club Down Town Cinema (Falticeni), Club Sensation (Botosani), Club XS (Iasi), Embargo (Iasi). Genurile abordate de Ruana sunt tech house, house si techno deep.

ManO – DJ Set (3:30 – 6:00)
Totul a inceput acum 5 ani in clubul unui prieten unde fiind fascinat de mixere, playere si cum DJ-ul isi misca mainile pe playere si turntables, a decis sa treaca mai departe de la ascultator de muzica la Dj-ing.
Dupa un timp, a devenit rezident in acel club, numit Fantasy si dupa inca un an in celalalt club din oras, Empire amandoua din orasul natal Husi.
Un pas important in ascensiunea lui a fost rezidenta la al 11-lea club din Romania, (2009) HYPNOTIC din Iasi, unde a impartit playerele si mixerul cu aproape toti DJ-ii mari romani printre care se numara si Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Livio, Raoul Russu, Pagal, Jay Bliss, Mihai Popoviciu, Vika Jigulina, The Model, Dan Ene si multi altii, dar si cu DJi internationali precum Satoshi Tomiie, simon Baker, Monoroom, Alex Flitsch, Markus Homm, Tom Clark si multi altii.
Anul 2010 i-a adus propriul show de radio la One Underground [www.oneunderground.ro], cel mai bun radio de underground din Romania, cat si 2 warmup-uri de exceptie pentru 2 DJi de talie mondiala: Mark Knight si Nic Fanciulli.
Seturile semnate Mano se pot asculta Joi de la 18:00 la One Underground [www.oneunderground.ro] cat si ca Guest lunar Crossworld Records Podcast pe Deep Vibes (UK).

[fblikebutton]
rich-colours-3-afis-net
www.richcoloursevent.com
www.istratec.com

*Accesul strict interzis persoanelor sub 18 ani.
*Eveniment recomandat de On’Off DJ School

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top