Entertainment

Top 3 masini de tuns iarba de buget

masini-de-tuns-iarba

Tunderea gazonului natural este o operatiune pe care o vom face in mod regulat dupa ce acesta a ajuns la maturitate. Asa vom avea un gazon care arata perfect, care se va dezvolta corect si va rezista mai bine in timp. Taierea sau tunderea gazonului se va realiza cu masini de tuns iarba speciale.

Masina de tuns iarba este un utilaj foarte util daca ai gazon natural. Ea are una sau mai multe lame rotative, inaltimea de taiere se ajusteaza, taierea este uniforma si rapida, inaltimea gazonului este uniforma. Cand ai suprafete mari cu gazon natural si bine irigate cu ajutorul unui sistem irigare gazon, iti va fi foarte usor sa te ocupi de tunderea lui intr-un timp cat mai redus, cu rezultate excelente la final.

Preturile masinilor de tuns moderne nu sunt unele mici, cu cat sunt mai complexe cu atat au preturi mai mari. Asa ca proprietarii de gazon natural se vor orienta mai mereu spre oferte bune si masini de tuns iarba de buget pentru intretinerea gazonului.

Masinile de tuns iarba de buget au caracteristici si functionalitati excelente, preturi foarte bune si randament excelent. Pretul mai mic nu inseamna rabat de la calitate, avem producatori mari care investesc in linii de productie moderne pentru a oferi clientilor cele mai bune masini de tuns de buget. Daca nu stii ce sa alegi din zecile de modele disponibile pe piata am pregatit pentru tine un top 3 masini de tuns iarba de buget.

  1. Steinhaus PRO-ELM12. Steinhaus este un brand cunoscut deja printre pasionatii de gradinarit care au si gazon natural. Este o firma care produce cele mai bune masini de tuns iarba de buget, ofera calitate la preturi rezonabile si utilaje pe care le poti folosi fara probleme. Steinhaus PRO-ELM12 nu sare de 300 ron, are manevrabilitate buna, se foloseste usor, e comod. E perfect pentru gradini mici, suprafete nu foarte mari cu gazon, usor de controlat, nu conteaza pe ce fel de sol e folosit. Constructia sa compacta si robusta garanteaza performante de top, materialele de calitate rezista bine la uzura, are si sac colectare mare, cablul de alimentare e suficient de lung ca sa nu iti ingreuneze tunderea gazonului. Latimea mare iti va permite sa tunzi rapid suprafete mari de gazon natural. Ai un raport calitate-pret excelent si suficiente avantaje ca sa investesti intr-o astfel de masina de tuns iarba.
  2. Heinner VMGB001. E un model de buget pe benzina, nu mai depinzi de curent, e simplu de folosit si pretul sau e foarte bun, in jur de 800-900 de lei. Masina de tuns iarba de la Heinner se adreseaza celor care au suprafete mari cu gazon natural, este una profesionala, ai rezultate excelente odata ce o folosesti, motorul e puternic si te ajuta sa termini rapid tunsul ierbii. Latimea de tuns mare e alt avantaj pe care il vei avea la achizitionarea masinii de la Heinner, si cu toate ca ai performante bune consumul e redus. Se manevreaza usor, calitatea materialelor e excelenta, rezistenta la uzura e buna. Designul compact o face perfecta pentru orice gradina, e usor de depozitat si mai usor de intretinut, curatat.
  3. Skil F0150711AA. Are pret mic, performante bune, cam tot ce ti-ai putea dori de la o masina de tuns iarba moderna. Pretul sau nu trece de 260 de lei, rezista bine la uzura, se poate manevra usor, are roti pivotante fata, e usoara, motorul de mare viteza va taia iarba, gazonul foarte rapid, cu rezultate optime la final. Manerul inteligent are trei pozitii diferite, deplasare, parcare, depozitare, inaltime flexibila de lucru, cos colector ce se poate demonta si reinstala rapid cu o singura mana. Inaltimea de tuns se va adapta in functie de gazonul natural detinut, exista trei trepte de reglare pe inaltime.
Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top