Stiri

Top 4 genuri de jocuri video pe care să le încerci

Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai bune jocuri video sau dacă ești în căutarea a ceva nou și interesant de jucat, această listă este pentru tine. Este momentul perfect în care să încerci mai multe jocuri pentru a vedea ce îți place și ce se aliniază cu preferințele tale. Am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai interesante, așa că vezi și tu care sunt acestea!

Iată care sunt cele mai populare genuri de jocuri 

  1. Jocuri de cazino

Jocurile de cazino sunt o modalitate excelentă de a te relaxa, mai ales în sezonul rece. Există multe tipuri de jocuri de cazino, iar acestea pot fi jucate online sau offline. Puteți juca pe bani reali sau pentru distracție! Câteva jocuri de acest gen sunt: ruleta, păcănelele, poker și blackjack, acestea fiind cele mai cunoscute. Iar dacă ești curios unde să joci online, poți accesa site-ul celor de la Deluxecasinobonus.ro. Aici te poți juca de un bonus gratuit fără depunere, astfel că nu îți vei risca banii tăi! Intră acum și nu mai sta pe gânduri.

  1. Jocuri de împușcături

Jocurile de tip shooter este printre cele mai populare genuri de jocuri video. De obicei, acestea sunt rapide și pline de acțiune, se desfășoară într-un cadru futurist sau științifico-fantastic și sunt adesea jucate cu un controler.

Shooterele pot fi jucate pe orice platformă – PC, console (precum Xbox One sau PS4), dispozitive mobile precum telefoanele Android sau iOS – și chiar și pe tablete! Printre cele mai populare se regăsesc următoarele jocuri:

  • Counter-Strike: Global Offensive;
  • PUBG: BATTLEGROUNDS;
  • Red Dead Redemption 2;
  • Call of Duty: Black Ops III.

Dacă vrei să începi cu acest gen de jocuri, cele de mai sus pot fi variantele potrivite, chiar dacă ești începător!

  1. Jocuri de rol

Poți juca jocuri de rol în care să fii un personaj într-o lume fictivă. Tu alegi cum să-ți personalizezi personajul, de la aspectul și armele sale până la abilitățile și statisticile sale. ARPG-urile sunt jocuri de rol de acțiune în care te lupți cu inamicii cu arme și magie. RPG-urile pot fi single player sau multiplayer, astfel că te poți juca singur atunci când îți dorești, dar te poți distra și alături de prieteni când este cazul.

  1. Jocuri de supraviețuire și de groază

Jocurile de supraviețuire și de groază sunt un gen popular de jocuri video. Aceste jocuri implică jucători care supraviețuiesc într-o lume post-apocaliptică, căutând resurse și metode de supraviețuire, construind adăposturi și luptându-se cu zombi sau alți monștri.

Adesea jucătorul trebuie să găsească mâncare și provizii în timp ce rămâne ascuns de inamici precum zombi sau vânători care te pot ucide ușor dacă te văd. Personajele pot avea, de asemenea, abilități speciale, cum ar fi trasul cu săgeți sau aruncarea de sulițe asupra dușmanilor care se apropie prea mult de ei atunci când se ascund după copaci, stânci etc.

Există multe genuri diferite de jocuri video online și toate au propriul lor stil unic. Există, de asemenea, unele puncte comune între ele. Ar fi bine să încerci unul sau două genuri înainte de a alege doar unul!

Sursă foto : Unsplash.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top