Stiri

Cum să te îmbraci cu stil la 0 grade. Piese vestimentare ce nu trebuie sa îți lipsească din garderoba de iarnă

Mai e puțin până la primii fulgi de zăpadă, până la momentul când vei ieși dimineața din casă și vei călca pe stratul moale și alb, care va scârțâi sub greutatea pașilor tăi… În asemenea zile, când temperatura coboară chiar și sub 0 grade, tot ce îți dorești e să pui pe tine îmbrăcăminte călduroasă, indiferent de culoare, textură sau eleganță. 

Însă, în ciuda frigului, nu te poți îmbrăca atunci când te duci la birou sau la o întâlnire de afaceri cu hainele din pluș atât de călduroase, pe care le iubești. Ai nevoie ca ținuta ta să aibă stil și să fie formată din piese vestimentare care să se asorteze, să ți se potrivească și în care să arăți bine. 

Dacă și tu te numeri printre domnii care își doresc să arate bine chiar și atunci când este foarte frig afară, însă nu știu exact cum să combine piese vestimentare pentru o ținută superbă, atunci materialul următor este pentru tine. Vei găsi câteva idei de ținute de iarnă, dar vei afla și care sunt piesele vestimentare care nu trebuie sub nicio formă să își lipsească din garderobă. 

Iată cum poți să te îmbraci cu stil și atunci când este foarte frig 

În primul rând, atunci când vrei să îți creezi o ținută pentru vremea rece trebuie să îmbini utilul cu… eleganța. Așadar, alege piese vestimentare care te vor feri de frig, dar cu care arăți superb și te simți bine. Nu ezita să combini texturi diferite și nu renunța șa accesoriile sezonului rece: fulare, mănuși, căciuli. 

De exemplu, poți combina o pereche de pantaloni de stofă (poți alege o stofă cu puțin elastan în ea, pentru un plus de comoditate), o cămașă din bumbac, un pulover și un palton. Încalță o pereche de ghete de piele îmblănite, pune un fular de cașmir la gât și te-ai ales cu o ținută superbă, care îți va ține de cald întreaga zi. 

Ce piese vestimentare ce nu trebuie sa îți lipsească din garderoba de iarnă

  • Vedeta iernii este puloverul. Aproape că nu există ținută în sezonul rece în care să nu fie combinat unul. Sunt călduroase, de diferite culori, din materiale plăcute la atingere, are toate calitățile pe care ți le dorești la o piesă pe care să o porți atunci când e frig.
  • Dacă puloverul este vedeta iernii, atunci geaca de iarnă pentru bărbați este starul de pe locul I în clasamentul pieselor vestimentare din sezonul rece. Este confortabilă, rezistentă la frig, impermeabilă și arată senzațional, în numeroase combinații vestimentare. Iar dacă le alegi pe cele de la Monarchformen.ro, atunci, cu siguranța vei face alegerea potivită. 
  • Fularul. Nicio ținută de iarnă fără fular ar putea fi deviza sezonului rece. Acesta te ferește de frig, este colorat și arată extrem de bine, atât cu palton, cât și cu jachete impermeabile. 

Așadar, atunci când vrei să ieși din casă și este foarte frig, uită de treningul pufos cu care ți-ai dori să stai mereu îmbrăcat și încearcă să îți creezi o ținută frumoasă, din piese vestimentare călduroase, dar elegante. Vei arăta superb! 

Sursa foto: Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top