Diverse

Top 4 motive pentru care sa alegi scoala dupa programa finlandeza pentru copilul tau!

Parintii sunt responsabili de educatia copiilor atat in primii ani de viata, cat si atunci cand vine vorba despre inscrierea acestora la o institutie de invatamant buna. Mamele si tatii care isi doresc sa le ofere celor mici conditii excelente in care sa se dezvolte au acum la dispozitie posibilitatea de a-i indruma catre o scoala dupa programa finlandeza.

In acest fel, copiii beneficiaza inca de la o varsta frageda de un sistem modern de invatamant si au posibilitatea de a invata nu una, ci mai multe limbi straine, pe care, fara indoiala le vor utiliza mai tarziu in viata!

Dascali extrem de bine pregatiti

Pentru inceput, parintii care iau in considerare o institutie de invatamant alternativa scolilor publice trebuie sa stie ca astfel ofera celor mici posibilitatea de a beneficia de o educatie modelata de dascali extrem de bine pregatiti.

Profesorii care predau la Seva Edu au urmat cursurile unora dintre cele mai prestigioase universitati din Europa si au avut posibilitatea de a adopta de acolo metode de predare moderne, interactive si extrem de atractive pentru elevi.

Incluziune sociala la scoala dupa programa finlandeza

Una dintre cele mai importante valori pe care dascalii le apreciaza si incearca sa le insufle copiilor la scoala dupa programa finlandeza este incluziunea sociala. Mai exact, elevii de toate varstele de aici invata ca societatea este formata din oameni de mai multe nationalitati, care au obiceiuri diferite, stilul de viata diferite si, bineinteles, gandiri diverse, pe care trebuie sa le accepte si pe care este recomandat sa le inteleaga.

Un calendar bogat in activitati interesante

Pe langa cursurile obligatorii din cadrul scolii, dascalii de la una dintre cele mai bune institutii de invatamant din Romania sunt responsabili de crearea si organizarea unui program interesant pentru cei mici.

Pe parcursul anului scoalar, acestia au posibilitatea de a se bucura de zile deosebite si speciale, asa cum sunt urmatoarele: Ziua Romaniei, Ziua Internationala pentru persoanele varstnice, Ziua prieteniei sau Ziua internationala a copilului. Mai mult, copiii pot participa la diverse activitati impreuna cu parintii lor, iar astfel ii pot cunoaste pe acestia mai bine! 

Abilitatile individuale, incurajate in permanenta

Un alt motiv pentru care parintii trebuie sa ia in considerare ideea de a-si inscrie micutii la scoala finlandeza este ca aici, copiii sunt incurajati sa isi dezvolte abilitatile personale, indiferent daca vorba despre inclinatii catre stiintele exacte, pasiuni pentru muzica, pictura sau deseni. Dascalii considera ca fiecare copil are un talent al sau, dar pentru a-l dezvolta are nevoie de incurajare, de incredere si de iubire!

Intr-un prezent in care globalizarea incepe din ce in ce mai mult sa isi spuna cuvantul, nimic nu ar fi mai minunat pentru mamele si tatii care au copii de 6-7 ani decat sa ii inscrie la o scoala internationala, in cadrul careia sa se bucure de toata atentia pe care o merita. Institutia de invatamant privata se numara printre alegerile a foate multi parinti dornici sa isi vada micutii dezvoltandu-se frumos din toate punctele de vedere!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top