Stiri

Top 5 accesorii care nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Chiar dacă ai un dressing imens și nu mai ai loc pentru haine, accesoriile sunt de multe ori mai importante. O ținută simplă poate fi transformată în una care să întoarcă privirile prin adăugarea accesoriilor potrivite. Ele îți pot defini stilul și te pot face să devii creativă în outfit-urile tale. Nu este nevoie să ai multe accesorii, însă ele trebuie să fie de calitate și versatile. 

Iată 5 tipuri de accesorii esențiale 

  • Bijuterii

Bijuteriile sunt îndrăgite de toate femeile, orice stil vestimentar are. Ele pot completa orice outfit, fără prea mult efort. Încearcă să îți creezi o colecție diversificată de bijuterii. 

Alege bijuterii fine, pentru seară în culori neutre, din aur, argint sau cu pietre, pentru a le putea purta la toate ținutele de seară. În rest, alege bijuterii care se potrivesc stilului tău, dar mai ales care îți plac. Nu este neapărat nevoie să investești foarte mult în bijuteriile de zi, deoarece cu siguranță vei dori să le tot schimbi pe parcursul anilor. 

  • Poșete 

Poșetele și gențile sunt de nelipsit din garderobă. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că sunt foarte utile, dar și pentru că pot complimenta orice ținută. 

Alege poșete în culori îndrăznețe sau cu design deosebit pentru a adăuga un plus de originalitate outfit-urilor tale. Poți de exemplu opta pentru poșete de damă aici, pe barneystore.ro, în funcție de preferințele tale și de stilul vestimentar pe care îl ai. Nu uita să alegi poșete care îți plac și nu uita să îndrăznești când vine vorba de culori. 

  • Eșarfe 

Chiar dacă par de domeniul trecutului, eșarfele sunt accesorii foarte chic. Chiar nu deții multe eșarfe, încearcă să le asociezi cu niște ținute și vei vedea că aduc un plus. 

Cu o eșarfă potrivită poți scoate din anonimat o ținută basic și îi poți adăuga rafinament. 

Eșarfele colorate sunt potrivite mai ales în ținutele monocromatice, deoarece le aduce un plus de vitalitate. 

  • Curele 

Curelele sau brâurile îți pot pune în evidență forma corpului. De exemplu, o curea lată sau un brâu poziționate în talie o pot subția foarte mult, creând acel efect de clepsidră, atât de apreciat de toate femeile. Ele sunt potrivite pentru orice tip de siluetă, deoarece punctarea taliei avantajează orice siluetă. Alege curele din materiale mate sau lăcuite, în funcție de gusturile tale și stilul vestimentar abordat. 

  • Accesorii de cap 

Accesoriile de cap te pot pune în evidență în orice circumstanță. Poți să îți achiziționezi un accesoriu de cap tip bijuterie pentru evenimentele de seară pentru a-ți pune în evidență trăsăturile și machiajul. 

În rest, o pălărie vara poate fi cea mai bună prietenă a ta, protejându-ți părul și tenul de razele solare. Ele conferă și un aspect foarte chic. 

Pentru toamnă sau iarnă, accesoriile de cap pot de asemenea avea rol de protecție împotriva frigului sau a ploii și ninsorii. În plus, ele îți vor oferi un aer mai feminin și mai rafinat.

Așadar, alege să ai câteva accesorii esențiale în garderoba ta. Ele pot aduce un plus ținutelor tale, oferindu-ți șansa să ieși din anonimat. Bijuteriile, poșetele și curelele sunt absolut necesare. Dacă ai un stil mai clasic, adaugă în garderoba ta eșarfe și accesorii de cap pentru a-ți completa armonios outfit-urile.

Sursa foto: unsplash.com 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top