Entertainment

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Maxbet

maxbet-pariuri

Maxbet este unul dintre cele mai mari cazinouri și agenții de pariuri din România. Operatorul este prezent atât în mediul online cât și în agențiile stradale. Maxbet oferă o gamă largă de sporturi pe care poți paria și în același timp o selecție de jocuri de cazino vastă, fie că vorbim despre sloturi video sau despre jocuri de cazino cu dealeri live. O să îți prezint cele mai importante 5 aspecte pe care trebuie să le știi despre Maxbet.

Bonusul de bun venit

Primul aspect de care este interesat orice jucător este legat de beneficiile pe care le are atunci când alege un operator la care să joace. O să îți spun din start că la Maxbet poți obține 50 RON fără ca măcar să faci vreo depunere. Vezi condițiile de acordare cod bonus maxbet și dupa revino și citește in continuare. După ce ai deschis contul trebuie să îl verifici trimițând o poză cu cartea de identitate către operatorii Maxbet.

După ce contul tău este verificat vei primi 50 RON gratuit pe care poți să îi joci la cazino sau la pariuri. Acesta este primul avantaj de care profiți atunci când alegi Maxbet. Mai apoi, când vei efectua prima depunere vei beneficia din nou de un bonus de 100% în limita a 700 RON.

De asemenea, Maxbet oferă promoții pe parcurs pentru toți jucătorii. Astfel, poți beneficia de bonusuri la pariuri multiple care pornesc de la 3% pentru bilete cu 3 meciuri și ajung până la 100% la bilete cu 15 meciuri.

Oferta sportivă de la Maxbet

Maxbet stă foarte bine în ceea ce privește oferta sportivă pe care o deține, operatorul punând la dispoziție clienților săi nu mai puțin de 20 sporturi (inclusiv pariuri pe NBA, hochei, handbal, etc.). Dacă vorbim de fotbal, oferta Maxbet va satisface orice parior deoarece aceasta acoperă chiar și meciuri din liga a 3a norvegiană. De asemenea, dacă ești un împătimit al pariurilor live, Maxbet oferă și posibilitatea de a paria live pe cele mai importante evenimente sportive.

Aplicația pentru mobil

Deoarece jocurile de noroc au cunoscut o evoluție tot mai mare în mediul online, Maxbet a decis să vină cu două aplicații pentru mobil, respectiv una pentru cazino și una pentru pariuri sportive. Cele două aplicații sunt disponibile atât pe iOS cât și pe Android.

Oferta de jocuri la cazino

Fiind un operator cu experiență, Maxbet acoperă majoritatea sloturilor video populare incluzând Book of Ra, Lucky Lady’s Charm și Sizzling Hot. De asemenea, vei găsi pe platformă jocuri care există doar în mediul online și nu în sălile stradale. Te poți bucura de jocurile tale preferate direct de pe laptop sau telefonul mobil.

Cazinoul Live

Maxbet îți dă o doză de adrenalină suplimentară în secțiunea de jocuri de cazino live. Aici poți experimenta senzația de a juca Blackjack, Baccarat, Ruletă sau Poker la o masă live alături de dealeri și alți jucători.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top