Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Luni 11 Noiembrie

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice si pe cele publicitare.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. La finalul rubricii, vom publica si cate un cont de instagram.com a cate unui iesean care contribuie in anumita masura la imaginea orasului dar si cate un blog post.

Ofertă bună: prezervative Durex Feel Thin, 12 bucăți la 24 Lei.

TOP 5 STIRI DIN IASI

Finala se joacă între Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă. Cum a fost colorat judeţul Iaşi.
La nivel naţional, rezultatele provizorii după centralizarea voturilor din 99% din secţiile de votare din ţară îl indicau azi-noapte câştigător clar pe Klaus Iohannis cu 36,06% din opţiuni. Preşedintele în funcţie urmează să joace „finala” pentru Cotroceni cu Viorica Dăncilă, cotată la 23,56% Azi-noapte, Barna a recunoscut că a pierdut bătălia pentru turul 2. La nivelul judeţului, după numărarea voturilor din toate secţiile, Klaus Iohannis avea 36,3%, Viorica Dăncilă 21,5% şi Barna 17,6%. La nivelul municipiului, rezultatul a fost mai bun pentru candidatul USR+, Barna obţinând 24%, iar Iohannis 33% şi Dăncilă 15,8%.

Apple își fixează sediul din România lângă stația de metrou Politehnica și viitoarele birouri Microsoft
Gigantul american Apple și-a fixat sediul din România în clădirea de birouri Campus 6.1, amplasată în zona de centru-vest a Bucureștiului, decizia fiind semnată la finele lunii trecute. În vara anului trecut, Profit.ro a anunțat că Apple și-a înființat în România o firmă, Apple Sales. La nivel global, Apple Sales distribuie produsele Apple.

SINGLES’ DAY pe elefant.ro
Reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse din categoriile carte, carte străină, cosmetice, parfumuri, ceasuri, nutriție, îngrijire personală și home&deco.

Ziarul de Iasi face Topul celor mai săţioase restaurante din Iaşi
În funcţie de datele publice transmise Ministerului Finanţelor, „Ziarul de Iaşi” a realizat un top, bazat pe profitul net declarat, al celor mai profitabile restaurante din Iaşi. Clasamentul include atât restaurantele a la carte, cât şi localuri de tip fast-food. Concluzia: cele mai cunoscute restaurante din Iaşi asigură patronilor profituri considerabile.

Oferte de Revelion 2020 in Iasi
Au aparut ofertele restaurantelor pentru petrecerea de Revelion 2020 din Iasi. Vezi daca poti gasi o oferta pe gustul tau!

Cine sunt proiectanții autostrăzii Iași – Ungheni
Din informațiile Apix.ro, este vorba despre o asociere de firme condusă de Search Corporation și din care mai fac parte: Best Consulting & Design, Institutul de Arheologie „Vasile Pârvan”, Geotec Consulting, Protelco și Formin. Cel mai probabil, asocierea își va adjudeca procedura, având în vedere că Guvernul a avut mari probleme în a găsi un ofertant, licitația fiind suspendată de două ori. Apix.ro vă prezintă câteva informații succinte despre fiecare firmă implicată în asociere.

NOU in Iasi – Restaurant Spaniol Andalu GastroBar
Andalú aduce la Iași gastronomia spaniolă învăluită în pasiunea și veselia Andaluziei, într-un concept armonios de Gastrobar care îți va bucura atât gustul, cât și sufletul. Te așteptăm la restaurantul spaniol din Copou. Olé!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top