Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Marti 6 Iunie 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9640 Lei sus
Dolar american – 4.6302  Lei sus
Lira sterlină – 5.7480 Lei sus
Francul elveţian – 5.1284 Lei sus

După ani de dezvoltare şi mai multe amânări, prima cască de realitate mixtă marca Apple, numită Apple Vision Pro, a fost prezentată la WWDC 2023. Construită din aluminiu, sticlă şi fibră de carbon, casca Apple foloseşte două ecrane microOLED 4k, cu un larg câmp vizual. Casca Vision Pro va fi disponibilă la începutul anului viitor şi va costa $3500. (news.ro)

Noutăți în iOS 17

Austria a devenit hub-ul european al Moscovei. (politico.eu)

Prețurile petrolului au crescut cu peste 1%, după decizia Arabiei Saudite de a reduce producția cu încă 1 milion de barili pe zi (bpd) din iulie. Prețurile petrolului au crescut luni cu peste 1% pe baril, după ce principalul exportator de țiței Arabia Saudită s-a angajat să reducă producția cu încă 1 milion de barili pe zi (bpd) din iulie, pentru a contracara factorii macroeconomici în contrari, transmite Reuters. (profit.ro)

STIRI DIN IASI:

Iaşul pierde şi Centrul regional al Poştei: se mută în judeţul Neamţ. Argumente economice sau amiciţii politice? (Ziarul de Iasi)

Constructorul autostrăzii A7 a avut venituri de peste un miliard de EURO anul trecut: ce profit a avut grupul UMB. (apix.ro)

Conest va semna un contract de peste 100 mil. lei: lucrări în Iași, Dancu, Holboca, Rediu și Breazu. (apix.ro)

Sindicalistii din educatie protesteaza astazi in fata Prefecturii Iasi incepand cu ora 11:00. (Stirea de Iasi)

Filmul zilei: Ticket to Paradise | Official Trailer [HD]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top