Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 24 Mai 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

STIRI SCURTE:

Curs Valutar
Euro – 4.9710 Lei jos
Dolar american – 4.6091  Lei sus
Lira sterlină – 5.7089 Lei jos
Francul elveţian – 5.1176 Lei jos

Mastercard a lansat Mastercard Premium Collection, un program de cashback automat al companiei dedicat unui segment premium de comercianţi. Incepe moda chashbackului. Unele banci deja le ofera, altii sunt in curs de implementare.
Mastercard, procesatorul global de plăţi, a lansat Mastercad Premium Collection – primul program de cashback automat al companiei dedicat unui segment premium de comercianţi care conectează posesorii de carduri la o reţea naţională de peste 50 de parteneri dintr-o gamă variantă de domenii, cum ar fi bijuteriile Teilor, Nike, M60, Sabon, Maxmara, Le Bistrot Français, Zăganu, FREYWILLE. (zf.ro)

Netflix introduce de azi, în România, o taxă de 2,9 euro/lună pentru folosirea unui cont la mai multe adrese. Își informează abonații că “un cont este destinat folosirii de către o singură locuință”. (biziday.ro)

Emily in Paris sezonul 4 (sursa)

Programul Casa Verde Fotovoltaice – Se pot înscrie persoanele fizice din Regiunea Centru. (profit.ro)

STIRI SCURTE:

Un nou supermarket în Bucium va fi aprobat săptămâna viitoare. Intrarea va fi de pe Fundac Socola. Unul similar, şi în Dacia. (ziarul de iasi)

Primăria Iași a lansat licitația de achiziție a 18 tramvaie noi, contractul având o valoare de 177,2 milioane lei, respectiv 9,8 milioane lei/vehicul (circa 2 milioane euro), fără TVA. Achiziția este finanțată prin intermediul PNRR – este prima licitație majoră a Primăriei Iași cu bani aferenți acestui program. (apix.ro)

A fost ales constructorul ultimului lot din autostrada A7, celelalte 12 sunt deja contractate. (apix.ro)

Filmul zilei: THE FLASH – FINAL TRAILER

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top