Stiri

Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 25 Ianuarie 2023

In fiecare zi incercam sa facem un top 5 al stirilor din Iasi, cele mai importante noutati care marcheaza evenimentele din orasul Iasi, incercam sa evitam stirile politice, acuzatii dar si pe cele publicitare. Ne puteti urmari pe InstagramFacebook dar si pe canalul nostru de Telegram.

Facem o sinteza a zilei, daca aveti sugestii de stiri puteti sa le publicati in zona de comentarii de mai jos, singura regula este de a mentine subiectele publicate. Trecem printr-o situatie fara precedent, asa ca va recomandam sa ascultati si sa respectati cu strictete recomandarile autoritatilor.

Stiri Scurte:

(PCel mai sigur scaun auto pentru copii realizat vreodată. Cu câștigătorul testului nostru ADAC, vei întâlni primul scaun auto cu airbag integral integrat, care oferă confortul unei călătorii cu fața spre înainte.

Ana, o studentă la Iași este desemnată cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume. S-a apucat de gaming după ce s-a lăsat de fotbal.

Academia Americană de Film a anunțat peliculele selectate pentru ediția din acest an a premiilor Oscar. Filmele „Everything Everywhere All at Once” (11), „All Quiet on the Western Front” (9) și „The Banshees of Inisherin” (9) au fost cele care au primit cele mai multe nominalizări la premiile Oscar 2023. All Quiet on the Western Front, Avatar: Calea Apei, Elvis, The Banshees on Inisherin, Everything Everywhere All At Once, The Fabelmans, TAR, Top Gun: Maverick, Triangel of Sadness și Women Talking sunt producțiile nominalizate pentru cel mai bun film. Cea de-a 95-a ediţie a premiilor Oscar va avea loc duminică, 12 martie, la Dolby Theatre de la Ovation Hollywood, gazdă fiind Jimmy Kimmel.

Stiri din Iasi:

Aeroportul Iași – locul 3 în topul național, după traficul de pasageri în 2022. „În 2022 Aeroportul Iași a fost tranzitat de 1.538.585 de pasageri (îmbarcați și debarcați), creșterea fiind de 140% față de anul 2021 și de 17% față de 2019, anul de vârf al aeroportului. Cea mai aglomerată lună din 2022 a fost august, când pe Aeroportul Iași au călătorit 181.400 de persoane, cu un avans de 56 de procente față de 2021 și de 34 de procente față de aceeași perioadă a anului ante-pandemic 2019.

Probabil stiti cu totii semnificatia zilei de 24 ianuarie si desi in fiecare an se aduna in hora la Iasi toti politicienii, anul acesta presedintele Romaniei a preferat sa nu vina, iar “spuma” politica ce a venit la Iasi a preferat sa stea la distanta. Cateva detalii despre circul de la Iasi gasiti aici.

Reapare problema cainilor fara stapani la Iasi, s-au adunat din ce in ce mai multi.

TUIASI și USV au format consorțiul AGRITECH pentru a atrage 21 de milioane de euro prin PNRR: va fi construit un complex integrat pentru învățământul dual | 7est.ro – Stiri Iasi, stiri locale, nationale si internationale.

Doi tineri beţi au venit cu tractorul la mall, în Iași. Au mers la restaurant, apoi la păcănele. Cei doi bărbaţi au început să consume alcool într-un bar din Bosia, în jurul orei 19, sâmbătă, 21 ianuarie. După doar câteva ceasuri, în jurul orei 22.00, cei doi prieteni au decis că este momentul să meargă spre Iaşi, în zona Tudor Vladimirescu.

Evenimentele principale ce au loc in Iasi in 2023:

Filmul zilei: O asistenta, o prostituata, o calugarita si o femeie de afaceri schimba perceptia asupra rolul femeilor in Primul Razboi Mondial, in mini-seria franceza „Les Combattantes” („Combatantele”) disponibila pe Netflix.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top