Stiri

Top aplicatii de vacanta pentru Smartphone

Top aplicatii de vacanta pentru SmartphoneIndiferent de anotimpul in care ne aflam se poate merge in vacanta, fie ca e vara sau iarna, fiecare locatie are farmecul sau. Daca alegi sa pleci cu iubita sau prietenii si nu stiti prea multe lucruri practice despre locatia de vacanta pe care ati ales-o puteti sa va cumparati o harta sau sa va copiati pe smartphone-ul vostru aplicatii ce va vor fi utile pentru a cunoaste mai bine destiantia voastra de vacanta. Desi de cele mai multe ori Google Maps va este de folos, tinem sa precizam ca sunt si aplicatii care va ofera informatii si review-uri despre ceea ce puteti vizita.

SkyTrip Road este o aplicatie pentru calatorii si functioneaza pe smartphoneurile ce au sistemul de operare Android, acesta apartine unui portal de turism din Romania. Aplicatia va ofera informatii despre punctele de interes pe o raza de la 500 m la 20 km. Hoteluri, restaurante, pensiuni, obiective naturale, obiective istorice sau culturale, statiuni sau zone de agrement, toate va sunt la indemana. De asemenea, aplicatia va permite sa semnalati celorlalti utilizatori locatiile zonelor cu limitare de viteza – “alerte” fixe sau mobile, portiuni de drum accidentat sau cu trafic congesionat. In felul acesta, veti fi la randul vostru informati despre evenimentele de trafic intilnite de alti utilizatori, putand evitata situatii nedorite.

Top aplicatii de vacanta pentru Smartphone

FlightAware este o aplicatie utila pentru momentele cand calatoriti cu avionul. Utilizatorul trebuie sa introduca datele de zbor ale companiei aeriene si aplicatia iti ofera toate informatiile necesare privind cursa respectiva. Te informeaza daca cursa intarzie, daca se anuleaza sau orice are detalii. Aplicatia FlightAware Flight Tracker este gratuita si poate fi folosita de utilizatorii cu smartphoneuri ce utilizeaza sistemele de operare iOS si Android, descarc-o si tu gratuit de aici.

Top aplicatii de vacanta pentru Smartphone

Mai multe aplicatii de smartphone Android si iPhone si informatii despre Topul aplicatiilor de smartphone pentru calatorii gasiti accesand http://www.gadget4u.ro/aplicatii/aplicatii-smartphone-pentru-calatorii-vacante/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top