Stiri

Topul cu ce a fost mai bun in Iasi din 2018!

Acum la final de an, as vrea sa fac o mica retrospectiva asupra celor mai importante lucruri care s-au petrecut in anul 2018, un fel de lucruri care pe mine m-au impresionat, acest top este unul subiectiv si are legatura doar cu orasul Iasi.

Din pacate nu am sa precizez cea mai tare locatie deschisa la Iasi pentru ca in anul 2018 nu s-a intamplat nimic nou la capitolul asta. Poate magazine s-au mai deschis, dar nimic care sa zicem ca a fost un mare WOW si care sa ma impresioneze suficient cat sa merite mentionat.

Cu siguranta cel mai tare eveniment al anului au fost Afterhills, care a impresionat foarte mult atat prin organizare cat si prin lista de artisti invitati. Al doilea eveniment frumos din Iasi a fost Forza ZU ce a adunat in jur de 120.000 de oameni in fata Palatului Culturii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#afterhills @afterhills #iasi #romania #festival #pictureoftheday #music #people

O postare distribuită de Bogdan Alupoaie (@ebogdan85) pe

Cel mai bun burger din Iasi, din punct de vedere personal ramane cel de la Vivo: The Goodfather (Italian) de la Vivo – Fusion Street Food in “Turul Burgerilor din Iasi″, unul din cele mai deosebite produse de pe piata acestui domeniu si sunt sigur ca multi pot confirma lucrul asta. Tin sa amintesc ca in ianuarie 2015, Vivo a deschis o locatie si in Bucuresti, care se bucura de un real succes, de multe ori cand vad check-in-uri acolo parca ma simt mandru ca un business din Iasi are succes si in alte locuri din tara.

Cel mai bun Restaurant din 2018, din punctul meu de vedere este KRUD, stiu ca parerile sunt impartite, dar dupa cum am mai zis, parerea din acest articol este subiectiva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tartar de vita #iasi @krud.romania #food #goodfood #pornfood #foodporn

O postare distribuită de Orasul Iasi (@iasi4u) pe

Cea mai buna cafea “take away” se gaseste la Jassyro, intr-un local micut, calduros si cu doi oameni cu sufletul mare care te mai si invata secretele cafelei, a ceaiului si multe alte sfaturi cu privire la cum se prepara si se bea o cafea.

Cel mai bun pub din Iasi este The Trumpets, situat in zona Palas Mall Iasi, reuseste prin amenajare, preturi si servicii sa se situeze pe primul loc in topul preferintelor, urmatorul dupa acesta, la capitolul cafenele, cel mai bine ma simt in Time Out unde se organizeaza petreceri foarte faine.

Ca in concluzie, cam acestea sunt lucrurile care m-au impresionat si m-au dat pe spate in anul 2018. Si tot ce imi doresc ca in noul an este ca toata lumea sa fie mai fericita, sa iubeasca mai mult si sa fie mai buna cu cei din jur.

La multi ani 2019!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top