Stiri

Total Pool & SPA – magazin piscine

Total Pool & SPA ofera clientilor excelenta in executia, intretinerea si proiectarea piscinelor, echipamente performante si servicii amenajare pentru orice tip de piscina, fie ea de agrement, particulara sau olimpica. Precizia noastra in executarea lucrarilor, in atentia micilor detalii si nu in ultimul rand, pregatirea noastra tehnica in executia piscinelor ne-au ajutat sa ne deosebim de concurenta.

Compania noastra formata dintr-o echipa de profesionisti are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, comercializarea, reconditionarea, mentenanta, intretinerea si montarea de echipamente pentru piscina, de accesorii pentru saune si pentru SPA, bai de aburi, ca de altfel, sisteme de irigatii si consultanta tehnica profesionala.

Noi garantam seriozitatea si profesionalismul!

Atentia si grija pe care o depunem in activitatea noastra reprezinta rezultatul anilor de experienta in slujba unui stil de viata sanatos si relaxarii. In acest scop am ales sa comercializam doar substante cu fise tehnice, certificate de conformitate si avize de la Ministerul Sanatatii. Totodata, echipamentele comercializate sunt testate calitativ de expertii in domeniu si poseda certificate de garantie, de calitate si de conformitate.

Suntem specializati in realizarea unor proiecte de calitate, astfel ca la noi veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o amenajare de exceptie, dusa la  bun sfarsit sub atenta supraveghere a celor mai avizate sfaturi din domeniu. In functie de nevoile speciale ale piscinei si de bugetul disponibil, la Total Pool & SPA veti gasi intotdeauna alternative pentru a alege cea mai buna varianta de produs, la cel mai bun raport calitate – pret.

Indiferent ca vorbim de o piscina in aer liber sau de una acoperita, aici gasiti toate accesoriile si echipamentele necesare pentru o piscina fara cusur, care sa indeplineasca in totalitate functia sa de antrenament sau de recreere.

Magazin online specializat in vanzarea echipamentelor si accesoriilor  pentru piscina

Magazinul nostru de comert electronic Total Pool & SPA este conceput pentru a simplifica formalitatile de comanda, de livrare si de plata a echipamentelor, accesoriilor si consumabilelor destinate piscinelor si saunelor.

Ne straduim in permanenta sa imbunatatim experienta vizitatorilor pe siteul Total Pool & SPA si sa oferim cele mai importante echipamente pentru piscine, de la cei mai importanti producatori din domeniu.

Magazinul de piscine online pune la dispozitia clientilor mai multe tipuri si modele de piscine, echipamente corp piscina, periferice piscina, sisteme performante de filtrare, produse de placare, de tratare si de curatare, sisteme eficiente de incalzire si dezumidificare, accesorii si echipamente pentru iluminarea piscinei, sisteme inteligente de acoperire a piscinei, cabine de saune si accesorii specifice, inclusiv servicii de SPA si Welness pentru relaxare sau recuperare medicala.

Satisfacem cei mai pretentiosi clienti!

Prin promptitudinea serviciilor si selectarea celor mai bune produse, reusim de fiecare data sa venim in intampinarea nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Echipa noastra formata din profesionisti va sta oricand la dispozitie cu sfaturi avizate, dezvoltand impreuna cu dumneavoastra un proiect personalizat de succes. Proiectarea de piscine se face doar cu ajutorul inginerului nostru specializat, iar calculul complet pentru sistemul de instalatii si sistemul de filtrare include totalitatea materialelor pentru constructia piscinelor, saunelor si SPA-urilor, inclusiv mentenanta in anul realizarii lucrarilor.

Precizia in executarea lucrarilor, atentia acordata micilor detalii, precum si pregatirea tehnica in constructia piscinelor ne recomanda ca fiind cei mai potriviti pentru realizarea unui proiect de calitate. Exigenta clientilor ne-a modelat si ne-a impus sa ne consolidam experienta, iar numarul mare de piscine realizate, diversitatea proiectelor si tehnologia folosita ne-au ajutat sa ne afirmam ca unul dintre cei mai apreciati in executia, intretinerea si proiectarea piscinelor.

Fie ca va doriti o modalitate sanatoasa de relaxare impreuna cu familia sau prietenii, fie ca va doriti un loc personalizat de distractie, va promitem ca avem capacitatea de a va transforma visele in realitate!

Va asteptam online pe https://www.totalpool.ro/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top