Accidente Rutiere

Tragedie la Iasi, un microbuz izbit de un tren privat la Scanteia 14 august

image_125025686780412000_8Astazi in jurul orei 14.00, zona comunei Scanteia din judetul Iasi a avut loc un accident foarte grav. Un mictobuz de transport persoane a fost izbit din plin de un tren “Sageata albastra” ce circula pe ruta Iasi – Brasov.
Dupa primele cercetari se pare ca vina este a soferului de maxi taxi pentru ca nu a respectat semnalele luminoase si acustice de la trecerea la nivel de cale ferata. In microbuz se aflau 16 persoane din care 10 au decedat pe loc iar altele 2 in drum spre spital, soferul ajungand in viata in stare critica la Spitalul de Urgente Iasi.
Imaginile sunt socante, tragedia s-a intamplat dintr-o neatentie a soferului, localnicii si angajatii Cailor Ferate spun ca pe la acea trecere foarte multi sofer trec fara sa ia in seamna semnalele luminoase si acustice. Mai multe detali isi informatii si imagini (pe care va anunt ca sunt socante si nu le recomandam celor slabi de inima) puteti gasi pe forumul automobilistic AutoMotorClub, Mai jos gasiti un film realizat de catre postul de televiziune Realitatea TV, care a trimis un elicopter la fata locului.

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Ghetute pline cu cadouri de Mos Nicolae (VII) | Portalul orasului Iasi 4u

  2. Pingback: Campanie umanitara: “Globuri cu suflet” « Nu sunt o ignoranta!Eu vreau sa stiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top