Stiri

Accident rutier astazi 22 decembrie la ERA Shopping Park

Forumul auto iesean ne informeaza ca astazi, 22 decembrie, in jurul orei 13:00 in drumul spre ERA Shopping Park a avut loc un accident intre o Dacia 1310 si un Ford Focus, taxi. Momentan nu se stiu cauzele si nici daca sunt victime.

Traficul a fost blocat mai bine de 2 ore.

Accident rutier accident rutier

accident rutier Accident rutier

Accident rutier

Mai multe informatii gasiti pe forumul auto iesean AutoMotorClub.

Update: Postul local de televiziune Tele M a mai scris despre acest subiect:

Un sofer de taxi, in timp ce gonea spre Iasi, a izbit o masina trimitand-o pe contrasens, iar alta s-a rasturnat in sant, incercand sa evite impactul.

Totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda si practic 5 oameni au vazut moartea cu ochii. La Valea Lupului – unde a avut loc accidentul rutier – s-a deplasat si echipajul de descarcerare, insa soferii si pasagerii au iesit singuri din masini. In jurul pranzului, la iesirea din Iasi prin Pacurari, era ambuteiaj si o priveliste dezolanta.

O Dacie zacea rasturnata intr-un sant, o alta masina grav avariata in partea din fatza, iar o alta putin lovita in partea din spate.

Cristian Mihaica, sofer povesteste:”Pai veneam dinspre Iasi, iar ala cu masina  a intrat pe partea asta, adica pe contrasens, am vrut sa il evit si nu am mai putut sa controlez masina.”

Iosif Petrisor, pasager povesteste :”Daca vine unul de asta din fata , ce poti sa-i faci? Ca am ramas blocat sub centura, norocul a fost ca am avut centurile, daca nu le aveam.”

Politistii au descoperit ca unul dintre soferii implicati in accident a consumat bauturi alcoolice. Nu el provocase ambuteiajul.

“Eu veneam dinspre Valea Lupului, faceam stanga.. Da am baut.. un paharel de vin la masa.”

Subinspector IPJ Iasi Virginia Pralea purtator de cuvant IPJ Iasi a declarat:”Conducatorul unui autoturism marca Ford din motive ramase deocamdata necunoscute care  urmeaza a fi clarificate de catre agentii de politie rutiera a lovit in spate un autoturism marca Fiat  care a fost impins pe contrasens. Un barbat care circula cu o Dacie in intentia de a evita impactul  cu Fiatul a tras brusc de volan rasturnandu-se.”

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Vezi inregistrarea video a stirii

Mai multe detalii pe situl Tele M.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top