Diverse

Tratarea eficienta a vergeturilor

Crema pentru vergeturi

Inestetice si suparatoare, vergeturile pot fi considerate adevarate batai de cap, mai ales pentru persoanele care nu se simt prea confortabil in pielea lor, motiv pentru care acestea trebuie tratate in mod eficient, pentru a nu afecta sub nicio forma calitatea vietii. Cu o crema pentru vergeturi adecvata, cu o alimentatie sanatoasa si o dieta echilibrata, alaturi de practicarea unor sporturi sau unor exercitii fizice regulate, specialistii in domeniu sunt de parere ca vergeturile pot fi estompate cu succes. 

De-a lungul timpului, s-au descoperit diverse metode eficiente pentru a preveni sau pentru a combate vergeturile, cele mai importante dintre ele fiind hidratarea intense a pielii, miscarea fizica practicata in mod constant, un regim alimentar sanatos bazat pe multe vitamine sau utilizarea de creme de vergeturi, mai ales pentru vergeturile rosii, aflate in proces de formare.

Vergeturile – tot ce trebuie sa stii despre ele

In general, pubertatea este asociata cu aparitia vergeturilor atat la femei, cat si la barbati, ele putand si provocate de obicei de cresterea in greutate sau in inaltime. Vergeturile sunt linii fine si albe pe corp de pe corp care sunt declansate de ruperea tesutului conjunctiv prin fortarea elasticitatii pielii intr-un timp foarte scurt, iar acestea pot fi tratate fie prin utilizarea de crema pentru vergeturi, fie prin schimbarea radicala a stilului de viata si adoptarea unor obiceiuri mult mai sanatoase. In prima faza, vergeturile sunt de culoare roz, iar odata cu trecerea timpului acestea isi schimba culoarea devenind mai inchise la culoare decat pigmentul natural al pielii.

Odata aparute, vergeturile nu dispar niciodata 100%, insa cu ajutorul unor creme de vergeturi, precum si printr-o alimentatie adecvata si prin practicarea ocazionala a unor exercitii fizice, acestea pot fi estompate sau atenuate. Este extrem de important ca indiferent de cat multe vergeturi ai pe corps au indiferent de cat de vizibile sunt acestea, sa nu folosesti sub nicio forma o crema pentru vergeturi pe care nu ti-a recomandat-o medicul dermatolog. Pentru a eficientiza estomparea vergeturilor este esential sa urmezi cu strictete tratamentul recomandat de catre specialist si sa folosesti creme de vergeturi pe care acesta ti le-a prescris.

Cum se trateaza vergeturile in mod eficient

  • Daca pielea ta are vergeturi rosii, inestetice, este esential sa aplici produse profesionale care hidrateaza intens si sa folosesti o crema pentru vergeturi care sa le atenueze culoarea si care sa previna transformarea lor in semne albe. In plus, poti opta si pentru o mai buna hidratare a corpului band multe lichide.
  • Pe langa utilizarea de creme pentru vergeturi, poti face din cand in cand si sedinte de masaj anticelulutici deoarece in felul acesta ti se pune in miscare circulatia sangelui. Astfel de sedinte se recomanda indeosebi persoanelor care au vergeturi vizbile pe fese, dar si celulita pe picioare.
  • Extrem de eficienta si in procesul de slabire, miscarea fizica realizata in mod constant, de cel putin doua ori pe saptamana este ideala pentru a scapa de vergeturi, mai ales daca alegi sa combini acest stil de viata sanatos cu aplicarea unor creme pentru vergeturi. In felul acesta, efectul pe care ti-l doresti va aparea mult mai repede decat crezi.
Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top