Stiri

Trateaza problema varicelor la timp

Trateaza problema varicelor la timp
Varicele reprezinta una din cele mai des intalnite probleme atat la oamenii batrani dar din pacate se poate observa si in randul tinerilor, aceasta este o afectiune a sistemului circulator. Orice femeie doreste sa ascunda aceste “imperfectiuni” pentru ca acestea sunt dusmanul picioarelor frumoase dar dincolo de aspect, varicele reprezinta o problema de sanatate ce poate duce la complicatii grave cu care nu te poti juca.

Aparitia varicelor este cauzata de un proces indelungat si de cele mai multe ori nu-ti dai seama de ele decat in punctul in care incep sa deranjeze vizual dar lucrurile astea se pot trata si rezultatele medicinei moderne te poate face sa rezolvi aceste probleme, poti apela chiar si la un tratament varice naturist ce da roade atata timp cat te tii de el cu strictete.

Cauzele si obiceiurile care duc la aparitia varicelor sunt: ereditatea (atat barbatii cat si femeile, indiferent de varsta pot avea varice), sedentarismul, varsta (dar nu tot timpul), obezitatea, sarcina, dezhidratarea, hainele si incaltamintea, contactul cu apa fierbinte, expunerea indelungata la soare, sauna si solarul in exces.

Netratate corespunzator, varicele nu doar distrug aspectul picioarelor frumoase ci si sanatatea care cu totii stim ca este mai importanta decat toate. Hemoragiile provocate de varice pot deveni foarte periculoase in timp, ajungandu-se chiar si la urgente chirurgicale. Cu sanatatea nu este de joaca asa ca este recomandat pentru orice problema, oricat de mica ar fi ea sa apelati la doctorul de familie.

Sursa foto: unica.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top