Stiri

Trei idei simple pentru un living elegant si luminos

Considerata de cei mai multi dintre noi drept spatiul cel mai pretentios al casei noastre, sufrageria este totodata si „beneficiara” celei mai mari atentii din partea noastra atunci cand vine vorba despre amenajare interioara a locuintei sau doar de o serie de modificari planuite pentru a oferi un suflu nou  casei.

Si atunci cand planificam aceste lucrari menite sa ne ofere mai mult confort, mai mult farmec, stil, pentru fiecare camera in parte vom tine cont de cateva elemente care individualizeaza aceste spatii cu utilitati distincte. Dincolo de preferintele fiecaruia pentru un anumit stil, anumite culori care sa predomine si sa defineasca acea incapere, mobilierul care o va completa, sunt cateva elemete care pot oferi acel plus de eleganta, atractivitate, luminozitate, aspect aerisit, pe care ni le dorim cu siguranta.

Evitati ticsirea livingului cu mobilier inutil

Un living supraaglomerat, indiferent daca este vorba despre piese de cea mai buna calitate, nu va aduce acea nota de rafinament pe care ne-o propunem, ci ne va da la un moment dat senzatia de sufocare si, evident, de disconfort.  Asa ca renuntati la surplusul de mobilier inutil, la decoratiunile inghesuite sau insirate peste tot si faceti o selectie clara intre acestea, pastrand doar o parte dintre ele pentru a completa spatiul livingului si care chiar isi au rostul lor in sufragerie.

Flori naturale, pentru a anima si inmiresma atmosfera

Intotdeauna, orice spatiu, chiar si cel mai meschin, va beneficia de o transformare benefica atunci cand  „in cadru” vor aparea aranjamentele florale si plantele decorative, asa ca nu ezitati sa le gasiti loc acestora in living.

Veti crea astfel o atmosfera calda, primitoare, plina de viata si culoare si va veti putea bucura totodata de un aer curat si inmiresmat.

Usi de sticla glisante, pentru un living spatios si aerisit

Fie ca spatiul sufrageriei nu este unul suficient de generos, fie ca va doriti un element spectaculos care sa contribuie la transformarea livingului intr-o camera plina de personalitate, aveti la indemana in acest sens varianta reprezentata de usi de sticla glisante.

Optarea pentru aceste usi deosebite in locul celor clasice va aduce acea nota speciala sufrageriei, oferind un plus de spatiu, pentru ca aceste usi moderne nu au rame, nici praguri de trecere, dar si luminozitatea, distinctia si eleganta care trebuie sa caracterizeze aceasta camera emblema pentru intreaga locuinta.

Exista o gama extrem de variata pentru usi de sticla glisante, gratie unor tehnologii inovatoare, care ofera siguranta deplina, utilizare extrem de usoara, dar si modele spectaculoase, cu una sau doua usi, feronerii incantatoare, cu sticla translucida sau opaca, tip vitralii, in culori diverse care nu isi pierd in timp stralucirea si intensitatea, precum si design personalizat.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top