concept trei iasi
Stiri

Importanta cursurilor online Reiki

In secolul al XIX-lea, Mikao Usui , din Japonia, a pus bazele unui nou sistem de vindecare care se bazeaza pe gasirea sinelui  cu ajutorul energiei spirituale, pentru imbunatatirea trupului si a mintii. Acest sistem poarta numele de Reiki si se refera in special la obtinerea unei stari de pace interioara , cu ajutorul anumitor tehnici, a meditatiei, a respiratiei sau prin contemplare.

Exista foarte multi oameni care isi doresc sa afle cat mai multe despre Reiki, in special datorita lumii si haosului din jurul nostru, insa, pentru a putea accesa acea energie, este nevoie sa participe la un curs online de Reiki in Bucuresti, caci initierea poate avea loc atat de la distanta, cat si fata in fata.

Aceste cursuri sunt ideale pentru toti cei ce vor sa beneficieze de energia Reiki pentru propria armonizare si echilibrare sau pentru  cei care isi doresc sa ajunga vindecatori sau instructori, insa nu reusesc sa ajunga in locatia unde se tine acest curs.

Ce inseamna Reiki?

Numele de Reiki provine din cuvantul Rei care semnifica universul si cuvantul  ki, ce inseamna energia fortei vitale, de aceea, cu ajutorul acestui sistem se incearca o armonizare a trupului si mintii, cu ajutorul celei mai pure forme de energie.

Bolile sunt raspunzatoare de aparitia dezechilibrelor din corp, iar pentru a reveni la starea de sanatate totala este necesara echilibrarea energiei vitale, iar acest lucru nu se poate realiza decat de catre cineva care este initiat in aceste tehnici.

De ce sa faci un curs online Reiki?

Una dintre cele mai simple moduri prin care poti ajunge sa iti imbunatatesti viata, sanatatea, dar si rezultatele, sa iti regasesti vitalitatea sau bucuria de a trai, este sa te inscrii la cursurile online de Reiki in Bucuresti, unde Bogdan Prosperio ofera celor ce isi doresc aceste lucruri sa poata beneficia de o ascensiune spirituala de exceptie.

Exista mai multe cursuri Reiki, fiecare avand mai multe grade, pornind de la zero si pana la gradul de Maestru si cu fiecare dintre ele participantii reusesc sa obtina cunoasterea unor tehnici unice si eficiente, astfel incat sa isi poata  imbunatati sanatatea fizica si spirituala.

Pentru cursul Reiki traditional Usui Tibetan, exista patru grade prin care trebuie sa treaca fiecare, astfel incat sa ajunga in stadiul in care pot initia in Reiki si alte persoane. Pe deasupra, atingerea pragului de Maestru aduce numai beneficii si asupra propriei persoane, caci efectele benefice se vor revarsa asupra sanatatii, prosperitatii si a imbunatatirii relatiilor cu cei din jur.

Cursurile Reiki sunt necesare si utile atunci cand oamenii isi doresc sa porneasca pe un alt drum sau cand isi doresc sa devina prioritatea din viata lor. De asemenea, cursurile Reiki sunt utile  pentru a putea ajuta oamenii sa ajunga la adevaratul  lor potential si pentru a putea sa practice un sistem de evolutie spirituala in beneficiul lor si al celorlalti.

Reiki este o metoda de vindecare a trupului si mintii, cu efecte imediate si fara contraindicatii, de aceea chiar de la primul curs, participantilor li se ofera ocazia de a se redescoperi si de a-si dezvolta abilitatea de a se ajuta, atat pe ei, cat si pe ceilalti.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top