revelion iasi 2020
Stiri

Cum sa alegi un pat matrimonial pentru casa ta?

Unul din cele mai importante piese de mobilier din locuinta este patul. Si din acest motiv trebuie sa fii foarte atent cand il alegi pentru ca de el depinde odihna. Nu stiu cati dintre voi stiti faptul ca peste 40% din populatia planetei sufera de dureri de spate, dar alegerea unui pat bun poate ajuta in cazul acesta.

Paturile nu sunt doar niste piese de mobilier cu rol decorativ, rolul lor este mult mai important decat atat. Daca atunci cand alegi o masa sau un covor oferi mai mult timp analizand aspectele estetice, atunci cand iti alegi un nou pat de dormit trebuie sa dedici mult mai mult timp partilor calitative ale acestuia si nu include doar aspectul estetic.

Daca o sa aruncati un ochi prin magazine puteti observa o multime de tipuri de paturi precum: cele cu cadru metalic, lemn masiv, tapitat, cadru din pal, inalte, medii, joase, de o persoana sau probabil cel mai dorit din toate de toti cand vine vorba de treaba asta, un pat matrimonial.

Caracteristici ce influenteaza calitatea patului

Salteaua – alegerea saltelei este la fel de important ca si alegerea unui pat bun. Puteti lua un pat care vine la pachet cu salteaua inclusa sau o puteti achizitiona separat. Indiferent ce varianta la care va ganditi, trebuie sa alegi o saltea foarte buna calitativ, care sa se potriveasca dimensiunii somierei patului si sa fie din materiale rezistente pentru ca in functie de aceasta alegere va depinde calitatea somnului si a sanatatii voastre.

Spatii depozitare – ca sa alegeti cel mai bun pat din punct de vedere al spatiului de depozitare trebuie sa va stabiliti mai intai nevoile. Un pat cu multe spatii de depozitare presupune de multe ori si dimensiuni mai mari, si asta implica si un dormitor mai mare. Exista paturi cu diverse spatii sau sertare in care puteti depozita pilota, pernele sau lenjeria de pat.

Orice varianta alegeti, alegeti un pat de calitate, cat mai spatios dar care sa nu va ocupere toata camera. Spatiul este important nu doar pentru miscare dar si pentru confortul psihic. Nu va cumparati un pat care ocupa trei sferturi din camera.

Voi ce tip de pat aveti ?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top