Stiri

Trei țări fascinante pe care să le vizitezi într-un circuit turistic în Indochina

Dacă te întrebi unde să călătorești anul acesta, te invităm să te alături unui grup într-un circuit turistic în Indochina. Această zonă exotică și foarte ofertantă, te așteaptă cu numeroase obiective turistice, peisaje care îți taie răsuflarea, oameni pe care nu îi vei uita, și ocazia de a-ți îmbogății tezaurul cultural. Orice călătorie este un succes atunci când ești dispus să te bucuri de fiecare clipă, în ciuda obstacolelor cu care te-ai putea confrunta. Zona geografică Indochina este formată din câteva țări despre care toți îți vor spune că merită vizitate măcar o dată în viață. Thailanda, Cambodgia și Vietnam sunt destinații pe care nu le poți rata.

Include Vietnamul în circuitul tău turistic

Vietnamul este una din cele mai ofertante țări din lume. Peste 3000 de kilometrii de coastă cu climă tropicală, sunt împânziți cu peisaje paradiziace,  oameni prietenoși, fructe tropicale și una din cele mai gustoase bucătării din lume. O vizită în Vietnam nu este doar o excursie, este o experiență. Practic nu vizitezi această țară pentru a o observa, ci pentru a o experimenta, a o simți.

Având în spate o istorie foarte veche, Vietnamul îți poate oferi, în cazul în care îl vei include într-un circuit turistic, oportunitatea de a observa cum cultura și istoria Chinei, s-a împletit forțat cu cea Franceză și Americană. Daca vezi oferta din 2018 la circuite pentru toate destinatiile turistice, vei remarca ca printre cele mai atractive activități pe care le poți bifa într-un circuit în Indochina se numără vizitarea munților Vietnamului. Știm că atunci când te gândești la această țară îți imaginezi doar mare, dar munții ei, Fanispan, sunt absolut spectaculoși. Nu în ultimul rând, atât mâncarea cât și cazarea sunt foarte ieftine în această țară. O cazare la un Hostel costă undeva la 5$, și poți mânca bine cu doar 1-2$.

În circuitul tău în Indochina bifează și Thailanda

Probabil mult mai râvnită decât Vietnam, Thailanda poate fi o destinație de vis pe care să o  incluzi în circuitul tău în Indochina. Multe vedete au ales această destinație exotică în ultimii ani, și acesta este probabil unul din marile motive pentru care această țară a devenit atât de populară pe lista pasionaților de aventură din toată lumea. Orice călătorie este o aventură, chiar dacă faci această călătorie în cadrul unui circuit turistic. Dar ce are Thailanda de oferit?

Plaje desprinse din basme unde nisipul e alb și apa este de un albastru pur. Aceste peisaje combinate cu oameni extrem de prietenoși, transformă Thailanda într-o țară pe care nu ai vrea să o ratezi în cadrul unui circuit turistic în Indochina. Mulți dintre cei care au vizitat această țară au spus că s-au bucurat de o mâncare deosebită dar foarte gustoasă. La fel ca în cazul majorității țărilor din Indochina, și aici vei găsi prețuri foarte bune. Ba chiar ai ocazia să îți cumperi câteva piese vestimentare de la branduri renumite, la prețuri mult mai bune decât la noi în țară.

Nu uita să treci și prin Cambodgia în circuitul turistic prin Indochina

Cu siguranță mai puțin cunoscută ca primele două țări despre care am vorbit, Cambodgia este o destinație mult mai ofertantă decât ai putea crede. Deoarece nu este atât de cunoscută, această țară ascunde comori care te vor surprinde cu siguranță. Experiențele plăcute de care te vei bucura în acest loc sunt în mare parte legate de căldura cu care ești primit de oameni, gustul plăcut al mâncării, plajele în nuanțe deosebite, răsăriturile și apusurile care pictează cerul cum nu o mai face în alt loc.

Nu doar piețele pline de fructe tropicale îți vor lăsa amintiri plăcute, ci și construcțiile lor deosebite, căptușite de o cultură veche. Templele din Cambodgia sunt absolut hipnotizante, pe lângă natura care le-a îmbrățișat într-un mod cu totul aparte. Dacă te hotărăști să vizitezi toate aceste țări, fii sigur că este o experiență pe care nu ai cum să o regreți și din care vei avea foarte mult de învățat. Dacă te întrebi cum poți ajunge acolo, cel mai bine este să cauți câteva tarife pentru un circuit turistic in Indochina și cu siguranța vei da și peste ofertele generoase de la Karpaten. Astfel vei putea călătorii în mod organizat, pentru a te familiariza cel mai bine cu zona. Ulterior, vei putea să revii pentru a face o călătorie mai aprofundată.

Este timpul să te îmbarci într-o călătorie care te va învăța să privești viața altfel de cum ai fost obișnuit. Include aceste trei țări într-un circuit turistic, și bucură-te de experiențe unice.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top