Stiri

Trotinetele electrice Lime sunt disponibile și în Iași

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile la închiriere prin aplicația de mobil în încă un oraș din România, potrivit unui comunicat transmis. Iași este orașul în care startup-ul american își extinde acum serviciul.

În România, Lime a pătruns cu trotinetele sale electrice de închiriat în anul 2019, mai întâi în București. Apoi s-a extins în Cluj-Napoca, Brașov, Constanța. Lime a făcut și o integrare cu Bolt, pentru ca utilizatorii să poată închiria trotinete electrice și din aplicația de transport cu mașina în sistem ride-hailing.

Momentan se găsesc trotinetele în zone din Iași precum: Rond Copou, Parcul Expoziției, Parcul Expoziției, Parcul Copou, zona Tudor Vladimirescu si multe altele.

Puteti descarca aplicatia Lime pentru iOS si Android.

Pentru a folosi o astfel de trotineta electrica se instalează aplicația, se caută prin GPS trotineta din zona cea mai apropiata, se scanează un cod QR de pe ghidon și se deblochează trotineta, se face deplasarea cu maxim 24 km/h și se parchează la finalul călătoriei, apoi se plătește online prin intermediul aplicației.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top