Auto - Moto

Tu ai unde sa iti lasi masina pe perioada concediului?

Serviciile pentru parcari auto pe timpul concediului sunt foarte importante pentru cei care nu isi simt masina in siguranta in fata blocului pe perioada vacantei. De aceea foarte multi dintre noi prefeream sa scoatem un ban in plus pentru protejarea autoturismului, decat pentru reparatiile acestuia in caz de spargere.
Daca te numeri printre cei care urmeaza sa isi petreaca concediul la mare distanta de casa si vei pleca de la aeroportul Otopeni, trebuie sa stii ca la doar 3 minute distanta de intrarea in aeroport, se afla cea mai buna si practica solutie.
Airport-parking.ro ofera una dintre cele mai bune solutii pentru parcare ieftina Otopeni, unde masina ta va beneficia de toata protectia necesara pe tot parcursul calatoriei tale. Aceasta parcare este aflata la doar 1400 de metrii de intrarea in aeroportul Otopeni, adica 3 minute dupa cum am precizat si mai sus, parcare ce este imprejmuita cu garduri antiefractie, supravegheata prin camere CCTV si dispune si de o echipa de interventie gata sa actioneze daca este cazul fiind monitorizata de firma de paza AKA Group Security.
Unul dintre cele mai mari avantaje de care vei beneficia in cazul in care doresti sa apelezi la serviciile acestora, este transportul, atat dinspre parcare catre aeroport, cat si invers, ceea ce este perfect pentru cei care sunt in intarziere si nu au timp sa parcheze masina si sa ajunga si la timp pentru check-in dar si pentru cei care ajung obositi dupa drum si bineinteles ca isi doresc sa ajunga mult mai repede acasa. Si da, transferul tur/retur este gratuit si se realizeaza cu un microbuz de 9 persoane fara a se mai percepe taxe suplimentare. Pretul pentru pachetul complet ce este stabilit de la bun inceput nu va suferii modificari decat in cazul unei schimari a duratei perioadei de stationare a masinii. Parcarea este deschisa non stop, astfel ca vei putea apela la serviciile acestora indiferent de ora.
De asemenea, acestia ofera si servicii de inchirieri auto, numai bune pentru cei care sunt in vizita la noi in tara si au nevoie de un autoturism pentru a se deplasa ori pentru cei care aterizeaza in interes de serviciu. Toate autoturismele sunt foarte bine ingrijite atat tehnic cat si estetic, pentru ca toti clientii sa poata beneficia de cele mai bune servicii la cele mai bune preturi indiferent ca este vorba de cea mai iefina masina sau cea mai scumpa. Preturile pentru inchiriere difera in functie de masina si clasa din care face parte dar si de perioada inchirierii. In principiu, cu cat durata este mai mare, pretul pe zi va fi unul mai mic si aici poti inchiria chiar si autoutilitare sau masini mari de 9 persoane.
Alege deci serviciile celor de la Airport-parking.ro si vei beneficia de cele mai bune servicii pentru parcare pe termen lung la doar 3 minute de aeroportul Otopeni, la cele mai bune preturi. Daca ti-am starnit curiozitatea, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul acestora pentru a te convinge de calitatea oferita de acestia si cu siguranta masina ta se va bucura la un moment dat de toata protectia necesara.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top