Auto - Moto

Noul BMW Seria 3 G20: A șaptea generație a modelului german

Update 20.10.2018 / 08:30 Au aparut primele imagini oficale ale noului BMW Seria 3 (G20). Astazi urmeaza si primele poze din cadrul Salonului Auto de la Paris.

BMW Seria 3 2019 urmeaza sa fie lansat oficial pe 2 octombrie 2018, in prima zi a Salonului Auto de la Paris 2018, insa au fost scapate din “greseala” primele imagini.

Noua generatie de BMW Seria 3, a saptea generatie a modelului german cu numele de cod G20, a fost “scapata” pe internet, imaginile fiind publicate pe un forum german al pasionatilor de masini BMW, postarea de pe BimmerPost a fost rapid luata in vedere de mai toate publicatiile auto din lume. Imaginile ar face parte dintr-un configuratr oficial BMW.

Partea frontala a noului Seria 3 imprumuta cateva elemente de la noile Seria 5 si Seria 7, ceea ce il face pe “junior” sa atrate foarte agresiv.

In partea din spate putem observa stopurile simple ce duc un pic cu gandul la designului competitorului Lexus IS.

La interior se poate observa amprena noului X5, avem doua display-uri digitale, un volan nou, un nou modul de comanda pentru sistemul de climatizare si o noua consola.

Pana in momentul de fata stim ca noua generatie de BMW Seria 3 este cu 55 kg mai usoara ca precedentul, in schimb rigiditatea torsionala a crescut. Transmisia cu 8 rapoarte a fost modificata, iar consumul de carburant, dupa spusele oficialelor ar urma sa fie cu 5% mai mic, comparatic cu actuala versiune.

In plus, noul BMW Seria 3 va fi disponibil in 4 culori noi:
C36 – Dravit Grey
C3Z – Tansanit Blue II
C49 – Citrin Black II
C1Z – Vermont Bronze

rca-ieftin.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Știrile zilei - 2 octombrie 2018 ⋆ zoso blog

  2. Pingback: BMW X7 | Iasi 4u

  3. Pingback: Cele mai citite articole de pe iasi4u.ro in 2018 – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top