Diverse

Tu la cine apelezi pentru schimbarea parbrizului?

Autoturismul a ajuns in zilele noastre indispensabil pentru viata de zi cu zi. Fie ca este vorba de utilizarea acesteia pentru a merge la lucru ori la cumparaturi de weekend sau vacante, masina pentru foarte multi dintre noi este un prieten fara de care viata ne-ar fi mult mai grea.
Pasionatii de masini se numara printre cei care sufera cel mai mult cand propriul autoturism are probleme in special cele care ii obliga pe acesta sa iti tina masina “imobilizata” Pe langa problemele de natura tehnica, una dintre problemele care necesita rezolvare cat mai rapida este parbrizul spart. Desi poti scoate masina la plimbare, nu este deloc indicat deoarece un parbriz fisurat care nu este conform legii poate atrage asupra conducatorilui auto, sanctiuni destul de mari.
In plus daca se apropie termenul de expirare a inspectiei tehnice periodice, trebuie sa stii ca daca parbrizul este fisurat, cel mai probabil aceasta inspectie nu va putea fi trecuta si o sa fi deci respins pana cand iti vei rezolva problema.


Daca te numeri printre cei care au avut ghinionul sa se trezeasca dimineata cu parbrizul fisurat ori pietrele de pe drum sarite din rotile masinii din fata ta si-au facut de cap si trebuie sa schimbi parbrizul rapid, iata cea mai buna solutie.
Parbrizeacasa.ro este acea solutie care iti poate rezolva problema cu schimbarea parbrizului in cel mai scurt timp. Aceasta este o firma care presteaza servicii la domiciuliu dupa cum sugereaza si numele. Fie ca este vorba de parbrize BMW Bucuresti, Audi, Renault, Dacia, Citroen, Alfa Romeo, Ford, Fiat, Daewoo, Kia, Daf si asa mai departe.
Cei care locuiesc in orice sector din Bucuresti sau imprejurimi, trebuie sa stie ca au pe cine sa se bazeze si ca vor beneficia de parbrize de cea mai buna calitate de la fabricanti precum: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson. Puteti apela la acestia 7 zile din 7 iar daca te numeri printre cei norocosi, parbrizul iti va fi schimbat in aceeasi zi in care vei apela la Parbrizeacasa.ro,bineinteles daca acestia nu vor avea nici o programare in momentul respectiv. Poti deci profita acum de cele mai bune preturi la parbrize multimarca, avand posibilitatea de a-ti inlocui parbrizul masinii tale in cel mai scurt timp de de la apelul facut , acestia vor fi prezenti la datorie.
O astfel de procedura nu dureaza decat 30 de minute si se vor folosi numai produse de cea mai buna calitate, adezivi care sunt facuti sa reziste indiferent de conditiile la care este supusa masina. De asemenea, cei de la Parbrizeacasa.ro se ocupa si de lipite/chedere, geamuri cu sau fara senzori de ploaie si lumini, incalzire, camera, headup, antena si asa mai departe.
Cel mai mare avantaj daca vei apela sa serviciile acestora consta in faptul ca nu vei mai pierde timp pe la service-uri in cautarea produselor de calitate dar si a preturilor mici, deoarece aici le vei avea pe ambele si in plus totul se va realiza chiar in curtea casei talie in cel mai scurt timp.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top