Diverse

Cine nu are wc sa isi inchirieze!

Oamenii realisti si pusi pe glume spun ca nu exista fericire mai mare ca aceea dupa ce omul iese fericit si usurat din toaleta. Senzatiile de usurare, de curatenie si confort simtite dupa utilizarea incaperii in care intra numai o persoana sunt greu de definit.
Numai in aparenta wc-ul pare neinsemnat, in realitate nu se poate concepe o gospodarie, firma sau institutie, fara aceasta anexa la fel de importanta ca oricare alta incapere. Tocmai de accea cei care deschid un restaurant sau o cafenea au obligatia sa asigure o toaleta pentru consumatori.
Cine nu are bani si timp sa construiasca un wc (mai ales ca nu se poate face fara autorizatie) este liber sa inchirieze unul de lux de la firma Toaletelux.ro fiindca pretul pentru inchiriere wc este mai avantajos decat cheltuielile aferente constructiei acestuia.
De pilda detinatorul unei terase de vara gandite ca o prelungire a restaurantului prevazut cu grup sanitar, are in vedere plasarea unui wc de 5 stele si pentru clientii din gradina. De multe ori omul nu mai are chef sa urce scari sau sa ocoleasca, sa faca sute de pasi, ci si-ar dori sa fie tratat bine si sa i se puna la dispozitie tot ce are nevoie sa se simta in centrul atentiei, mai ales ca isi cheltuieste banii aici.


Totul se rezolva prin inchirierea unei toalete de lux, care se incadreaza perfect in mediul ambiant, este spatioasa, eleganta, ofera conditii de 5 stele dovedindu-se mai cautata decat cea din interiror, la care se face economie de spatiu si de materiale de constructie.
Toaletele ce pot fi inchiriate urgent au chiuvete de lux si oglinzi uriase in care utilizatorii se pot aranja. Stim foarte bine cata nevoie au doamnele sa isi reface machiajul si sa isi aranjeze parul cand bate vantul.
Aceste wc-uri sunt utile si cand se organizeaza evenimente, fiindca prezenta sutelor de persoane impune suplimentarea numarului de wc-uri. Este rusinos ca la un spectacol sau restaurant sa se faca o coada imensa la toaleta. Din acest motiv, restaurantele cu grup sanitar interior pot plasa si toalete de lux in afara, in locurile disponibile.
Aceste produse acopera una dintre cele mai mari nevoi ale oamenilor si sunt necesare si pe santiere sau in centru oraselor mari.
De pilda pe Bulevardul Castanilor din Ploiesti nu exista o toaleta, iar persoana care are nevoie urgent sa mearga la toaleta trebuie sa isi educe organismul sa reziste doua-trei statii de autobuz, lucru practic imposibil in cazul celor cu afectiuni grave sau deranjamente de moment.
Suntem ca niste uzine vii si avem nevoie sa evacuam rezidurile din organism sa nu ne intoxicam. Abstinenta indelungata produce imbolnaviri grave si dereglari, tocmai de aceea, din grija fata de om, firma prezentata mai sus pune la dispozitia celor interesati toalete ce pot fi inchiriate si in care te simti ca la un hotel de 5 stele.
Confortul oamenilor ar trebui sa fie prioritar si sa nu ne intereseze pretul in acest caz.
Acum, orice intreprinzator sau gospodar care nu isi poate construi un wc poate inchiria unul si rezolva una dintre cele mai importante probleme ale familiei, angajatilor sau clientilor.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top