Sport

Turneu de Fotbal Universitar la Iasi, 21 – 24 mai

Turneu de Fotbal Universitar la Iasi, 21 - 24 maiDupa ultima faza regionala a Campionatului National Universitar de Fotbal ce a avut loc in Iasi, Student Sport aduce Turneul Final in Orasul European al Sportului 2012. Cele mai bune 8 echipe universitare din Romania se vor lupta pentru marele titlu la Sala Polivalenta intre 21-24 mai, cand se va sarbatori prin joc Saptamana Sportului Universitar.
Echipele calificate de la Bucuresti (5-9 martie) sunt Universitatea Politehnica si Academia Tehnica Militara, la Cluj-Napoca (19-22 martie) Universitatea Lucian Blaga din Sibiu si Universitatea Transilvania din Brasov, la Timisoara (2-5 aprilie) Universitatea de Vest Timisoara si Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, iar la Iasi (23-26 aprilie) Universitatea A.I. Cuza si Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi. insufletiti de dorinta castigului, incurajati de public si purtand pe umeri mandria universitatii pe care o reprezinta, studentii vor incinge podeaua Salii Polivalente la Turneul Final.

Cel mai asteptat moment va fi sosirea Generatiei de Aur, care va juca un meci demonstrativ impotriva fostelor glorii ale echipei Politehnica Iasi. Printre stele numara Miodrag Belodedici, Bogdan Stelea, Jean Vladoiu, Florin Tene, Adrian Mihali, Florin Prunea. Ei vor urmari cei mai buni tineri sportivi din semifinale si finale, vor decide de comun acord cel mai bun jucator si vor inmana mult ravnita cupa.

Cei prezenti la sala se vor bucura de surprize din partea organizatorilor, consursuri si test drives cu masini puse la dispozitie de Toyota. Serile sociale vor oferi cadrul in care se vor lega prietenii si impartasi experiente,acestea fiind create speciali pentru studenti.
Mai multe detalii, programul si informatii suplimentare se pot gasi pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina de Facebook facebook.com/StudentSport.

Asociatia Student Sport Romania desfasoara Campionatul National Universitar impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin Federatia Sportului scolar si Universitar, avand ca parteneri Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Fotbal. La Iasi, parteneri locali sunt Casa de Cultura a Studentilor, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi, Primaria Municipiului Iasi, Fundatia Sportului Iesean. Evenimentul este sustinut de Toyota si Coca Cola.

macheta-12x16cm

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top