Diverse

Un magazin care te consiliaza sa-ti incalzesti eficient casa noua

Cred ca si constructorul omite cate ceva, cand vine vorba de pus la punct o casa noua. In afara de constructia propriu-zisa pentru care se cumpara materiale, pentru sistemul de canalizare si alimentare cu apa, pentru alimentarea cu energie electrica si punerea la punct a incalzirii sunt necesare: tevi de diferite forme si dimensiuni, fitinguri, centrala termica si calorifere.
Mi s-a intamplat sa mi se dea pe lista necesarul de materiale sau de accesorii si tocmai cand se aflau in lucru, mesterii sa realizeze ca au uitat ceva, sa fie nevoiti sa intrerupa si sa se duca dupa lucrul respectiv, sa il cumpere din oras.

O casa fara incalzire nu se poate, chiar daca este gandita exclusiv ca o casa de vacanta. Locuinta noastra are incalzire pe lemne si de cate ori ploua mai multe zile la rand, chiar si vara, trebuie sa va spun ca aprindem focul. De ce? Fiindca avem haine ude de uscat si avem nevoie de caldura, cand venim uzi leoarca de afara. Cand facem baie, am raci, daca nu am incalzi putin camerele.
Lucrurile stau la fel cu orice casa, chiar si cu o cabana din munti. In momentul in care nu pui la punct incalzirea ei, o condamni sa traiasca numai si numai vara.


Nu poti sa iti faci asta si sa minimalizezi o astfel de investitie, mai ales ca exista un magazin instalatii de incalzire si sanitare foarte aprovizionat, care va consiliaza sa va incalziti eficient casa. In afara faptului ca site-ul este bine structurat si ofera informatiile complete, exista un tehnician de serviciu care va raspunde detaliat la orice intrebare si care verifica daca sunteti mutumit de raspuns sau daca l-ati inteles. Spuneam ca nedreptatiti enorm o constructie lasand-o fara incalzire, in situatia in care clima la noi tinde sa se reduca la doua anotimpuri, iar anotimpurile cu temperaturi scazute tind sa tina aproape 6 luni.
Incalzire-sanitare.ro este magazinul ideal fiindca:

-aici se gaseste tot ceea ce este necesar pentru asigurarea incalzirii unei locuinte, de la echipamentele mari, la piesele mici. La magazinele din oras se pot face cumparaturi complete de la 2-3 magazine de profil si se intelege cat de mult timp se cheltuieste pentru asta. Categoriile de produse aflate in stoc cuprind: incalzire, tevi si fitinguri, energie solara, armatura, apa, gaz si baie. Toate aceste instalatii care au legatura intre ele pot fi puse la punct cu produse comandate de aici.

-pe site exista recomandari ale celor mai bune produse si topul celor mai vandute produse. Aceste recomandari pot functiona ca niste ghiduri de orientare pentru cumparator.
-marfa grea, voluminoasa, cum este ea se livreaza la adresa mentionata in toata tara. O poti primi acasa sau la sediul firmei, la cabana din munti, fara sa te mai stresezi sa faci rost tu de masina potrivita cu care sa iti aduci centrala, caloriferele sau tevile.

-la cerere se ofera si montaj profesionist. Manopera specialistului este sfanta. Din pacate montarea unor centrale sau calorifere de catre personal necalificat s-a soldat cu multe accidente. Pretul manoperei nu este deloc mare si vine la pachet cu garantia ca totul este realizat cu maxima responsabilitate, ca nu survin avarii si ca nu ramai sa ingheti iarna in casa, fiindca se defecteaza centrala. Montajul defectuos duce la defectarea echipamentelor si a aparaturii. O centrala se monteaza pentru suma de 200 de lei, montajul accesoriilor costa 50 de lei, iar al caloriferelor incapand de la 74 de lei.

-activitatea lor este acreditata, legala si conforma tuturor standardelor
-ei faciliteaza obtinerea avizarii ISCIR, pregatind cu minutiozitatea inspectia tehnica a centralelor si a caloriferelor montate.
-in acelasi loc se gasesc si produse pentru incalzire pe baza de lemne, peleti, gaze si energie electrica, dar si panouri pentru incalzire solara, sursa alternativa de energie.
-dupa dorinta cumparatorului, in magazin se gasesc sisteme de incalzire in perete, dar si pentru pardoseala, regulatoare de gaz si detectoare de gaz, fiindca siguranta cumparatorilor se afla pe primul loc.

Aveti o contructie noua de terminat in cel mai scurt timp? Intrati in acest moment pe site si solicitati-le consiliere ca sa alegeti cea mai eficienta incalzire pentru casa voastra!
De asemenea tot aici gasiti tot ce va trebuie sa va asezati incalzirea in pardoseala in completarea incalzirii de pe perete, fiindca o casa calduroasa iarna este asemenea unui rai.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top