Diverse

Intinde mana cui are nevoie de ea!

Fii marinimos, cand situatie financiara si statutul iti permit asta! Generozitatea nu este sinonima cu risipa, dupa cum dorinta de a munci a fiecarei persoane trebuie sa se concretizeze intr-un loc de munca decent, retribuit corect. Am visat demult ca din bunastarea mea sa pot plati pe altii, sa le dau de lucru oamenilor care isi doresc, dar nu au de unde sa ia un ban si visul mi s-a indeplinit.

Am auzit multe povesti emotionante legate de oamenii care doreau sa obtina un venit, dar nu reuseau. In Tmisoara, intr-o zi, un om de afaceri cu inima mare cat harta acestei lumi, a vazut intr-o zi iesind dintr-un canal un om trecut de prima tinerete. Era slab si bolnav, atat de murdar, incat oamenii duceau batista la nas, cand treceu pe langa el.
-Doriti sa lucrati pentru mine, l-a intrebat simplu, omul? Am nevoie de un lucrator ca dumneavoastra.

Apoi fara sa stea pe ganduri l-a dus acasa, l-a bagat in baie, i-a cumparat haine noi si elegante pe masura si au trecut impreuna pe la frizer. Cum portarul uneia dintre firmele sale era in concediu, i-a dat postul omului care nu avea un sens in viata si i-a gasit repede si o locuinta decenta. Acesta a fost primul om salvat pentru societate si umanitate si mai tarziu s-a adeverit ca efortul a meritat, fiindca omul fusese muncitor si cinstit toata viata, dar cineva il pacalise dupa moartea sotiei si l-a lasat fara casa.
Oamenii din lumea intreaga au nevoie de ajutorul nostru si multi, abia asteapta o mana intinsa, sa se prinda cu putere de ea.

Sunt state care abia se refac dupa razboaie lungi si grele, tari cu forta de munca numeroasa, care nu pot oferi fiecarei persoane adulte un loc de munca. In Romania este lipsa de forta de munca, fiindca si ai nostri au plecat dupa salarii mai mari si dupa o lume mai buna.
Mana aceasta generoasa, salvatoare poti sa o intinzi simplu, solicitand firmei Jordanriver.eu muncitori strainatate Vietnam.

In acesta tara care abia isi reface ranile dupa razboi exista 45 de milioane de oameni care isi doresc sa lucreze in tara sau peste hotare, nu consteaza unde, numai sa asigure supravietuirea familiilor lor.
Vietnamezii migreaza in cautarea unui loc de munca oriunde in lume, fiind omenosi, cinstiti, harnici si priceputi. Avand o populatie de 91.600.000, tara se redreseaza greu dupa pierderile provocate de razboi. Este ideal sa solicitati brate de munca din Vietnam, fiindca pe langa vietnameza, de regula, ei vorbesc si franceza, engleza si chineza.
Sunt poligloti si invata repede sa comunice in limbi straine. Un vietnamez adus intr-o tara dezvoltata ramane recunoscator toata viata angajatorului sau, iar recunostinta se manifesta prin munca sarguincioasa. Ei vor fi alaturi trup si suflet, daca ii angajati sa lucreze pentru dumneavoastra:

-pe santierele de constructii.
-in fabrici si ateliere
-in restaurante, in special in cele cu specific asiatic sau vietnamez
-in depozite ca manipulanti marfuri
-in confectii, dar si in industria alimentara
-in agricultura
-sa aiba grija de gospodarie sau sa se ocupe de copiii familiei.

Inainte de a plasa solicitarea pe site-ul firmei Jordanriver.eu, trebuie sa stiti urmatoarele detalii legate de recrutarea fortei de munca din Asia si de aducerea ei in tara:
-operatiunile sunt anevoioase, fiindca firmele care se ocupa de recrutare trec fiecare persoana prin mai multe filtre dorind ca prestigiul lor sa nu fie afectat de vreun muncitor care nu este la inaltime. Da, cei care sunt adusi in Romania sau in alt stat sa lucreze sunt cei mai priceputi si cei mai onesti vietnamezi. In plus, dureaza mult si formalitatile de obtinere a intrarii legale in tara si a vizei de lucru.

-angajatorul se poate implica si el in testare, daca doreste: direct, deplasandu-se in Vietman sau indirect, prin intermediul internetului.
-cand solicitati recrutarea, dati informatii complete privind nevoia de forta de munca, salarizarea, conditiile pe care le oferiti si asteptarile pe care le aveti de la muncitorii straini.
-firmele de recrutare din tara colaboreaza cu cele din Vietnam in vederea unei selecti perfecte.
-aducerea in tara si punerea la punct a documentelor necesare muncitorilor vietnamezi pentru a-si desfasura legal activitatea in tara noastra cade in responsabilitatea firmei Jordanriver.eu, un motiv in plus sa apelati la ajutorul acestor specialisti.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top