Stiri

Un nou club in Iasi: Queens

super-copou-iasi-2011Cu totii stiti ca Iasul are un mare potential la capitolul baruri si cafenele si mai ales cluburi pentru persoanele cu un nivel peste mediu.
Orasul este un centru universitar care aduna anual zeci de mii de studenti intr-un singur loc si din acest motiv s-a gasit inca cineva care sa satisfaca nevoile de distractie atat a studentilor cat si a celorlalti tineri.
Queens Club se va deschide peste aproximativ doua saptamani pe Copou, in fostul complex comercial Super Copou.
Tot spatiul de acolo are 1500 metri patrati si gazdui acest club, un cazino, o cafenea si o patiserie care din cate se zvoneste are colaborare cu Select Iasi.

De ce Queens? Asta probabil este intrebarea ce sta in mintile voastre, ei bine se numeste asa pentru ca are legatura cu King Club, cunoscutul lant de jocuri de noroc, din acest motiv in acel spatiu va exista si un mic cazinou.
Gurile de prin oras spun ca investitia totala ar fi undeva la 1 milion de euro, dar lucrurile astea conteaza mai putin, important este ca orasul Iasi mai are un loc unde tinerii se vor putea distra. Cromatica interiorului va contine alb si negru, bazandu-se pe bun gust si calitate.

Nu stim inca mai multe detalii, toate acestea sunt la nivel de zvonuri dar se pare ca in cel putin doua saptamani vom afla mult mai multe detalii ce probabil ne vor incanta.

[fblikebutton]
queens-logo-iasi

Facebook Comments

9 Comments

9 Comments

 1. marius

  February 4, 2011 at 8:48 pm

  in acest moment se lucreaza la foc continuu, la partea de mobila si decoratiuni

 2. queens

  February 4, 2011 at 9:03 pm

  buna
  te rugam sa scoti acest “zvon”! informatiile nu sunt in totalitate corecte si din acest motiv nu credem ca este ok sa apara asa ceva.  nu se va intampla nimic peste 2 saptamani. este adevarat ca se va numi Queens si ca acolo este locatia, dar nu toate scrise in acest articol sunt adevarate

 3. Paul

  February 9, 2011 at 10:57 pm

  da, ar fi mai bine sa nu dezinformati lumea, intrucat sunteti total in necunostinta de cauza, si in afara acestui subiect.

 4. VS

  February 28, 2011 at 10:39 pm

  o sa fie prezent tot vasluiul?

 5. Vlad Pintilie

  February 28, 2011 at 10:59 pm

  O sa fie un club de consumatori de “aripi picante” sau o sa avem posibilitatea sa ne distram printre minti mai “iluminate” ? Cam asta m-ar interesa pe mine. Ca m-am saturat de cluburi in care singurii clienti sunt patronii de studiouri de videochat si angajatele lor iesite la agatat de barbati profitabili.

 6. E

  March 2, 2011 at 8:03 pm

  Se pare ca articolul acesta este un nou loc pentru unii unde sa-si scrie frustrarile. Nu cred ca are vreo relevanta daca in anumite cluburi din Iasi [este evidenta trimiterea] o parte din clienti este constituita din “patronii de studiouri de videochat si angajatele lor iesite la agatat de barbati profitabili”. Daca vrei sa te distrezi o faci in orice club, atat timp cat esti capabil sa te distrezi oriunde si oricum. In momentul in care te simti prost din cauza persoanelor din jur, atunci esti liber sa te duci acasa sa bei o bere sau sa mergi in cluburile unde se aduna persoanele dornice de distractie adevarata si sunt multi ca tine, drept dovada ca se ingramadesc in localul respectiv pana cand nu se mai pot misca nici macar de ici pana colea, ca sa nu mai zic de dansat, caci deja ar fi un lux.

 7. amuka

  March 6, 2011 at 11:55 pm

  “Iasul are un mare potential la capitolul baruri si cafenele si mai ales cluburi pentru persoanele cu un nivel peste mediu” :))))) serios??? sa fie chiar asa mare potentialul? nu cred!

 8. mitos

  March 9, 2011 at 7:54 pm

  imi pare bine pt ca o sa se mute skinul acolo         

 9. octav

  March 14, 2011 at 10:04 pm

  un mare fassssssss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top