Diverse

Un service GSM perfect pentru device-ul tau!

Cu totii cel putin o data in viata ne-am scapat telefonul pe jos, fiind pusi fie in situatia de a-l repara, fie in situatia de a-l inlocui fiind de asemenea si varianta mai putin avantajoasa prin prisma cheltuielilor ridicate pentru un nou smartphone.
Intradevar, in functie de daunele device-ului, mai degraba ar fi necesara inlocuirea completa decat repararea sa, pretul reparatiilor putand sa depaseasca valoarea telefonului.
Daca pentru situatia inlocuirii smartphone-ului totul este destul de clar, ei bine cand vorbim despre repararea sa, trebuie sa avem in vedere apelarea la o echipa de profesionisti astfel incat investitia sa nu fie facuta in zadar, iar telefonul sa poata fi din nou utilizabil in parametrii optimi.
Pentru reparatii telefoane mobile, aveti nevoie de o echipa care sa poata oferii cele mai bune servicii, calitate, rapiditate, profesionalism, transaprenta, preturi accesibile dar si o garantie a lucarii de durata.

Fiind un mare pasionat al gadget-urilor deci si al smartphone-urilor, imi place sa le pastrez intr-o stare cat mai buna. In special cand vine vorba de telefon care este de cele mai multe ori un device destul de costisitor iar intr-o clipa de neatentie, investita poate fi complet pierduta.
QuickGSM este acel service GSM perfect pentru nevoile dumneavoastra, fiind format din personal calificat gata sa faca fata oricarei provocarei. Acestia schimba display-uri pentru orice model de telefon, oferind service pentru telefoane de la toti producatorii indiferent de defect, interventii pe placa de baza, resoftare , schimbare sticla la unele modele de telefoane, curatare cu lichide speciale antioxidare si asa mai departe.


Ei bine, nu cu mult timp in urma din momentul in care un model de smartphone a fost lansat, l-am si achizitionat numai decat, insa din pacate fericirea nu a durat mai mult de cateva saptamani, deoarece intr-un moment de neatentie, l-am scapat pe jos si din pacate nu aveam nici husa pusa pe acesta.
In functie de puterea impactului, chiar si o husa buna poate fi inutila, insa cel putin veti avea garantia ca exista un plus de siguranta. Cel putin stiti ca nu-l veti zgaria la fiecare atingere, in geanta sau in buzunar langa chei.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in momentul in care iti achizitionezi un nou smartphone, este si achizitionarea unei huse si folii de calitate pentru protejarea acestuia. Sa utilizam huse si folii pentru protectia smartphone-urilor este foarte important in cazul in care ne dorim sa ne pastram investitia intr-o stare cat mai buna.
In cazul meu, evident ca nu am tinut cont de utilizarea unei huse, deorece doream sa simt cat mai bine calitatea proaspetei achzitii, insa dupa aceasta intamplare m-am convis ca o husa este absolut necesara, indiferend ca este vorba despre un smartphone de 1000 de lei sau de 1000 de euro. Nici un telefon nu este indestructibi, asa ca trebuie sa avem putina grija daca ne dorim sa ne bucuram pe deplin de toate facilitatile unui astfel de device.

Evident ca rezultatul cazaturii nu a fost deloc imbucurator, insa cel putin m-am consolat cu faptul ca smartphone-ului i s-a spart decat sticla spate, din punct de vedere tehnic ramanand impecabil.
In urma acestei intamplari nefericite am dat in timp ce cautam pe internet informatii legate despre preturi, i-am gasit pe cei de la QuickGSM, sa mai bine mi-am amintit despre acestia, deoarece in trecut am mai apelat la serviciile acestora si nu am fost deloc dezamagit.

Ca si in trecut, si de aceasta data cand am apelat la acest service GSM, totul a decurs perfect, personalul fiind extrem de amabil dand totodata dovada de profesionalism si incredere. In plus, si preturile sunt printre cele mai avanatajoase, atat in ceea ce priveste preturile, cat si in ceea ce priveste manopera.

Daca va numarati printre aceia care sunt mai putin indemantatici, cu siguranta vor avea nevoie de o husa sanatoasa, de preferat care sa acopere si suprafata ecranului sa in cazul in care isi doresc totusi o husa normala, sau cel putin sa aveti un plan de rezerca asfel incat sa va puteti repara device-urile rapid si ieftin, fara nici un fel de bataie de cap.
In plus vei putea beneficia si de consiliere in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite pentru nevoile tale si la cele mai avantajoase preturi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top