Diverse

Cum sa creezi un botez cu articole de unica folosinta

Botezul este unul din cele mai frumoase evenimente din viata unei persoane. Acesta are o mare importanta pentru adulti, dar cu precadere pentru cei mici care primesc intrarea in comunitatea crestina si in lumea spirituala.

Si cum un astfel de eveniment este de nelipsit din viata oricarui om, in ultima vreme s-a remarcat ca tot mai multe persoane opteaza pentru realizarea petrecerii de dupa direct la domiciliu. Cu atat mai mult organizarea unui astfel de eveniment poate fi chiar placuta si accesibila daca detinem un spatiu in care putem organiza astfel de evnimente.

Daca si tu te-ai gandit sa organizezi un astfel de eveniment insa ai o oarecare reticenta, astazi te voi indruma catre avantajele pe care le ofera un astfel de eveniment si cum poti realiza la tine acasa, simplu si accesibil, petrecerea de botez.

Petrecerea de botez cu resurse minime

Poti realiza cu usurinta petrecerea de botez chiar si acasa, in lipsa unor resurse financiare enorme. Nu ai nevoie de personal instruit sau de multe lucruri pentru a face un eveniment memorabil pentru toti invitatii. Daca nu vrei sa investesti foarte mult intr-un astfel de eveniment sau pur si simplu nu ai resursele financiare suficiente incat sa-ti permiti petrecerea de botez la un local, poti merge fara griji pe ideea unei petreceri realizate acasa.

Hai sa vedem ce pasi trebuie sa faci pentru a organiza un astfel de eveniment.

  1. Consumabile catering

In primul rand trebuie sa te asiguri ca vei avea toate ustensilele necesare. Iti recomand sa apelezi la consumabile de unica folosinta care iti vo usura treaba cu mult. In functie de cat de mare urmeaza sa fie evenimentul, astfel de farfurii de unica folosinta, pahare, furculite, linguri, etc. Sunt cu adevarat utile. In cazul in care nu detii suficienta vesela clasica si vrei sa eviti discutiile ce pot aparea, acestea iti salveaza ziua si evenimentul. In plus, te ajuta sa fii mai organizat(a) in ceea ce priveste curatenea dupa eveniment.

  1. Decorul

Pentru decor poti introduce elemente simple care, de asemenea, sa nu implice costuri suplimentare foarte mari. Daca locuiesti la curte si detii o gradina de flori, o poti folosi drept sursa de inspiratie pentru a realiza ornamente de flori traditionale si sau simple si de efect.

Daca petrecerea se va derula intr-un loc inchis, atunci poti apela la aranjamentele florale din hartie sau la florile artificiale.

  1. Preparate

Preparatele de la masa de botez nu trebuie sa fie neaparat dintre cele mai sofisticate. Dimpotriva! Ai toate sansele ca produsele si alimentele traditionale sa-ti asigure succesul.

Poti apela la doua sau trei feluri de mancare, din care de nelipsit este aperitivul, felul doi ce poate fi alcatuit din carne la cuptor/gratar si garnitura de orez sau cartofi si in cele din urma poti opta si pentru un desert. Desertul poate fi fie ceva facut in casa, precum o negresa, un chec, inghetata, etc. fie tort si/sau tort realizat la comanda.

Masa buna se acompaniaza cu muzica de calitate, aleasa conform preferintelor noastre.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top