concept trei iasi
Diverse

Unde iti duci copilul la inot

Inotul este unul dintre cele mai frumoase sporturi. Afara de faptul ca este un sport unde trebuie sa dai dovada de curaj, pentru a infrunta apa, este si un sport care iti dezvolta corpul si psihicul, in cel mai armonios mod. Este sportul recomandat pentru aproape oricine, chiar daca o persoana sufera de anumite afectiuni. De asemenea, nu exista o varsta anume la care este indicat sa il practici. Asta pentru ca este un sport complet. Pentru copii, inotul este mai mult decat indicat. Si cu cat este mai mic copilul, cu atat este mai bine.
De exemplu, pe initiereinot.com veti gasi cursuri inot copii de la 2 ani. Desi multi spun ca este mai bine sa invete incepand cu varsta de 5-6 ani, acest lucru este total fals. Copilul foarte mic este obisnuit cu apa inca din pantecul mamei. Doar ganditi-va ca 9 luni de zile, fatul sta in lichidul amniotic si, de asemenea, ca cele mai recomandate nasteri sunt cele in apa pentru a face tranzitia bebelusului, din pantec catre lumea exterioara, mult mai usoara. Asadar, apa este un mediu familiar. Astfel, nu ezitati sa il duceti pe cel mic la cursuri inot chiar daca are abia 2 ani.
De ce este bun inotul?

Asa cum spuneam, ajuta la dezvoltarea armonioasa a corpului. Pentru un copil aflat in perioada de crestere, este tot ce poate fi mai bun. Musculatura se va dezvolta foarte bine, ca si oasele. Astfel, ca adulti, exista putine sanse sa dezvolte maladii ale oaselor sau afectiuni reumatice. Inotul este foarte indicat pentru inima, ajutand la buna functionare a acestui organ vital. Plamanii se vor dezvolta, si ei, foarte bine. Daca cel mic are, de exemplu, astm, datorita inotului, starea sa se va ameliora. De asemenea, inotul este ideal pentru psihic. Un copil hiperactiv va reusi sa isi tina agitatia mai usor sub control. Mai mult, acest sport disciplineaza pana si pe cel mai agitat copil.
Un alt atu al inotului pentru copii este acela ca se vor distra. Se stie ca majoritatea celor mici iubesc apa si balaceala. Asa ca ce este mai frumos decat sa invete si sa se si distreze in acelasi timp?
La initireinot.com puteti gasi cursuri adecvate pentru copilul dumnevoastra, cum spunem mai sus, incepand inca de la varsta de 2 ani. Micutii vor invata alaturi de un antrenor specializat care va sti exact cum sa procedeze in functie de varsta copilului. Mai mult, cu un antrenor de la initiereinot.com veti avea siguranta ca nimic nou nu se va intampla. Copiii vor fi supravegheati in permanenta. Cursurile se desfasoara in Bucuresti, la Bazinul Olimpia, Alexandreea sau Bery Fitness Spa. Pe site puteti sa vedeti, de exemplu, si preturile pentru cursurile de inot.
Abonamentele sunt pentru 4 sedinte, 8 sedinte, 10 sedinte, 12 sedinte, nelimitat sau 8 sedinte individuale. Indiferent de forma de abonament aleasa, puteti fi siguri ca cel mic este pe maini bune. Si, sa nu credeti ca aceste cursuri de inot se adreseaza doar celor mici. Si dumneavoastra, ca adult, puteti participa, chiar si ca incepator, pentru ca niciodat nu e prea tarziu pentru ast

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top