concept trei iasi
Diverse

Afla ce ti-e scris in stele, consultand un horoscop zilnic

Ce vor oamenii sa afle, consultand un horoscop zilnic? Inca din cele mai vechi timpuri, acestia au fost pasionati de astrologie si de ce le este scris in stele. Horoscopul European, cel care uneste 12 zodii, reprezinta un factor de interes, intr-o masura mai mica sau mai mare si ii fascineaza pe astrologi, care nu mai contenesc sa le studieze. Dar ce reprezinta, mai exact, horoscopul? Pe scurt, este o previziune astrologica pentru o anumita perioada de timp si se realizeaza in urma unor analize a planetelor. Horoscopul este o previziune generala, insa pentru o previziune individualizata este necesara analiza astrogramei natale, suprapusa peste astrograma zilei respective.

Consultarea unui horoscop zilnic se numara printre actiunile oamenilor, deoarece omul a vrut dintotdeauna sa stie ce ii rezerva viitorul, deoarece omului, fiindu-i atat de necunoscut viitorul, ii este oarecum teama, incat ajunge chiar sa se miste foarte greu prin viata. Horoscopul este un fel de carja sau o franghie de salvare, un obiect ce ii da putere sa mearga. Asa se si explica de ce oamenii nu ies din casa pana nu asculta sau nu citesc un adevarat horoscop zilnic, rostit din gura unui astrolog profesionist. In acest fel, prinde curaj pentru a incepe o noua zi.

Sunt si perosoane ceva mai sceptice in privinta horoscopului. Prima intrebare, legata de acesta, este daca sau de ce ai avea incredere in ceva ce pare imposibil? Poate ca o astfel de intrebare nu are un raspuns clar, dar mai multe detalii generale, prezentate in randurile ce urmeaza si care sunt referitoare la acesta si la motivul pentru care nu ar fi rau sa te lasi, uneori, ghidat/a de astre, iti pot deschide noi orizonturi si poti privi horoscopul printr-o alta perspectiva, poate ceva mai maleabila. Asadar, de ce citim (sau de ce este bine, uneori) horoscopul?

Primul raspuns ar fii simplu: este cel mai des intalnita interpretare astrologica. Acesta ne ofera acces, prin intermediul televizorului, radioului, ziarelor, revistelor sau, cel mai des, online, la informatii generale in ceea ce priveste fiecare zodie in parte. Si de cele mai multe ori, il citim sau il ascultam din obisnuinta, fara sa ne intrebam de ce facem acest lucru. Totusi, acesta ne poate ajuta sa luam decizii corecte peste zi, sa ne ferim de pericole si sa ne gandim mai bine la actiunile pe care vrem sa le facem. Cu ajutorul horoscopului, avem mari sanse sa evitam lucrurile neplacute, ajungem sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si sa ne descifram mai bine personalitatea, sau ne poate imbunatati relatia cu cei din jur.

In plus, zodiile au directa legatura cu caracterul nostru. Sau, mai corect spus, trasaturile noastre de caracter sunt ghidate, intr-o masura, de zodia in care ne nastem. Astfel, zodia Berbec este caracterizata de impulsivitate, agresivitate, spontaneitate, inventivitate, dorinta de cunoastere si cercetare, Taurul este aparent pasiv, indolent chiar, dar totul pana la primul impuls care ii strica buna dispozitie, Gemenii au o minte apriga si o inteligenta sclipitoare, in permanenta cautare de activitate mentala, Racul este timid, sensibil, emotive si se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente, Leul este un semn puternic, activ, mereu deschis pentru orice activitate si intotdeauna cu zambetul pe buze, Fecioara este o zodie ordonata si rationala, Balanta este diplomata, amabila, sociabila, echilibrata si prietenoasa, personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, Sagetatorul nu este o fire foarte facila, deoarece este un individ cu o personalitate puternica, greu de supus, Capricornul reprezinta intelepciunea si maturitatea, Varsatorul este creativ, independent si detasat, detinator a nenumarate calitati deosebite, iar Pestii sunt idealisti, cu o sensibilitate exagerata, romantici si visatori.

Daca v-ati regasit in oricare dintre descrierile de mai sus, atunci acesta este cel mai clar motiv pentru care horoscopul si astrologia merita sa faca parte din viata noastra de zi cu zi!

Va invit sa cititi zilnic horoscopul.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top