Stiri

Unde se pot caza iesenii cand calatoresc in Bucuresti?

Unde se pot caza iesenii cand calatoresc in Bucuresti?Vremea buna ne indeamna deja la scurte calatorii, mai aproape sau mai departe de orasul nostru. Multi sunt cei care aleg o vacanta in Romania, avand la dispozitie muntii, marea dar si frumoasele orase romanesti printre care si Capitala Romaniei.
Un drum de maxim 400 de kilometrii de la Iasi la Bucuresti, ce poate fi parcurs in aproximativ 5 ore, sau in mult mai putin timp in cazul in care alegeti sa va deplasati cu avionul si Capitala Romaniei va asteapta sa o descoperiti. Cel mai mare oras al Romaniei, una dintre cele 50 de Capitale Europene, se mandreste cu cladiri impresionante, magazine, parcuri si o varietate de muzee.

Pentru aceia dintre voi care aleg sa calatoreasca in Bucuresti cu avionul, aeroportul International Henri Coanda este cel pe care veti ateriza si se afla in Otopeni, in nordul Bucurestiului. Otopeniul poate fi o alternativa pentru cazarea in Bucuresti, aici aflandu-se  mai multe hoteluri de 3 – 4 stele, precum Angelo AirportHotel si Rin Airport.
Hotelurile din Otopeni, ofera serviciul de preluare de la aeroport gratuit, o parte dintre ele avand diverse facilitati pentru relaxare, piscine, Jacuzzi, sala de fitness si masaj. O lista completa a hotelurilor de langa Aeroportul Otopeni puteti gasi aici, tarifele pentru cazare fiind foarte avantajoase.

bucuresti

Daca vreti sa fiti mai aproape de obiectivele turistice din Bucuresti, aflati ca sunt peste 150 de hoteluri in Bucuresti, de  la 2 – 5 stele. Printre cele mai aglomerate zone ale Bucurestiului sunt zona centrului istoric, unde si tarifele de cazare sunt ceva mai ridicate si se afla hoteluri din marile lanturi internationale, precum Novotel, Marriott, Radisson,  dar si zona Garii de Nord, unde  hotelurile practica tarife mai scazute, aici fiind mai multe optiuni de cazare pentru buget redus. Vedeti aici mai multe oferte de cazare la Gara de Nord.

bucuresti-centrul-vechi

Bucurestiul este unul dintre cele mai vizitate orase ale Romaniei, un oras unde sosesc anual peste 1.3 milioane de turisti. Asadar, daca planuiti deja o scurta calatorie in Bucuresti, incepeti sa consultati website-urile de  rezervari online, unde  puteti obtine  tarife foarte convenabile pentru cazarea dumneavoastra in Bucuresti. Dintre cele mai cunoscute portaluri de  rezervari, sunt: Booking.com, Hotel-Bucuresti.com – acesta fiind dedicat cazarilor in Bucuresti, Travelro.ro.  Procedurile de rezervare sunt foarte simple si prin cateva clickuri veti avea garantia unei camere in hotelul dorit de dumneavoastra. Lunile de primavara si cele de vara sunt cele mai potrivite pentru vizitarea Bucurestiului, cand in oras au loc diverse evenimente, concerte si festivaluri.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top