Stiri

Ce mai fac tinerii in timpul liber pe internet?

Ce mai fac tinerii in timpul liber pe internet?Multa lume in ultima vreme doreste sa mai evite sa-si petreaca timpul liber pe retelele de socializare si mai apeleaza la jocurile online. Atat parintii cat si copii vor sa joace tot felul de joculete prin care sa isi puna mintea la contributie. Un astfel de joc este Misiunea Spioanelor dar acesta este mai mult recomandat fetitelor, care inlocuiesc jocurile cu papusi cu jocurile online. De exemplu in jocul asta spioanele trebuie sa se pregateasca sa intre intr-o noua misiune plina de provocari misterioase, astfel acestea au nevoie sa fie imbracate corespunzator pentru fiecare misiune. Toate cele trei fete Clover, Alex si Sam trebuiesc echipate si daca gresiti atunci primiti indicatii.

Jocurile de acest gen sunt din ce in ce mai folosite de catre parinti pentru copii lor, uneori de pe laptopuri dar de cele mai multe ori de pe tablete, copii au prins din ce in ce mai mult cum sa foloseasca gadgeturile si sunt atrase de ele, jocul de-a papusile de pe patura din spatele blocului a fost inlocuit cu tot felul de jocuri si de aplicatii, astfel creativitatea juniorilor este folosita si dezvoltata pentru a duce educatia acestora cat mai departe. Dar din pacate exista si dezavantaje, socializarea cu ceilalti copii devine mai putina si asta nu inseamna ca tot timpul este un lucru bun.

misiunea-spioanelor

Jocurile in general au si rolul de a dezvolta imaginatia si inteligenta copiilor, mai ales cand vine vorba de reflexe si nu doar. Uneori acestea ajuta la cresterea copiilor mai ales atunci cand parintii sunt tineri si nu au tot timpul si rabdarea din lume pentru juniorii lor. Plus ca nu este necesar sa ai un gadget perfomant pentru astfel de jocuri, astfel acestea devin accesibile oricarui buget.

Tu ce jocuri alegi sa joci in timpul liber?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top