Stiri

Unghii perfecte fără să mergi la salon? – Află care sunt cele mai comune greșeli care compromit manichiura

Manichiura este detaliul căruia femeile trebuie să îi acorde cea mai mare importanță. Unghiile sunt cartea de vizită a unei doamne care se respectă și care ține la modul în care se prezintă în societate. Pentru a obține o manichiură impecabilă, femeile cheltuie sume fabuloase de bani la salon. Însă, cu ajutorul unor trucuri simple, poți obține rezultate uimitoare chiar la tine acasă.

Cele mai multe femei care aleg să își facă manichiura personal, comit câteva erori majore care strică aspectul unghiei și scurtează durata de viață a manichiurii.

  • Introducerea unghiilor în apă

Dacă obișnuiești să îți înmoi unghiile în apă înainte de a le curăța, specialiștii te sfătuiesc să elimini această practică din tabieturile tale. Aspectul unghiei se schimbă atunci când ia contact cu apa. Dacă îndepărtezi cuticulele imediat după ce unghia se usucă, există riscul ca pielea să crape și să sângereze, tocmai pentru că unghia recapătă mărimea obișnuită.

  • Pilești unghiile în mai multe sensuri

Unghia trebuie pilită într-un sens unic. Dacă e făcută în ambele sensuri, riști să deteriorezi unghia care devine fragilă și sensibilă la rupere.

  • Ștergi oja cu putere

Nu pune presiune pe unghii atunci când îndepărtezi oja. Când apeși puternic pe unghii, vârful se poate îndoi și în final se va despica.

  • Nu cureți cuticulele

Dacă vrei o manichiură perfectă, fă astfel încât cuticulele să fie invizibile. Îndepărtează-le cu ajutorul unei soluții exfoliante și apoi apucă-te să le tai.

Intră pe https://www.gifazromania.ro/forfecuta-cuticule și completează-ți trusa cu accesorii de calitate prin care să îți asiguri o manichiură de revistă chiar la tine acasă. Selecția de produse cuprinde truse de manichiură-pedichiură, începând de la forfecuțe pentru unghii sau cuticule și până la unghiere, pensete și truse complete de accesorii de toate tipurile.

Orice întrebare, nelămurire sau sugestie pe care o ai, va fi preluată de consultanții magazinului Gifaz Romania care îți oferă sprijin de specialitate în selecția celor mai potrivite accesorii adaptate stilului tău de îngrijire. Mai mult, aici ai posibilitatea să comanzi fără probleme și cu livrare rapidă, cantități mari de articole pentru saloanele cosmetice.

  • Uiți de hidratare

Așa cum aplici cremă de hidratare pe tot corpul, același lucru trebuie să se întâmple inclusiv în cazul unghiilor. Folosește ulei de cuticule pentru hidratare.

Nu uita de crema cu factor de protecție solară. Aceasta este destinată atât pentru ten, cât și pentru mâini, deoarece pielea acestora este cea mai expusă și îmbătrânește rapid.

  • Exagerezi cu oja

Respectă principiul ‘’less is more’’ și atunci când îți aranjezi unghiile, nu doar make-up-ul. Nu încărca pensula cu lac, pentru că este posibil să curgă în lateral și să îți distrugă aspectul manichiurii.

  • Aplici al doilea strat de ojă imediat după primul

Unul dintre secretele manichiurii uimitoare este răbdarea. După aplicarea primului strat de ojă, așteaptă 2 minute înainte de a-l aplica pe următorul. Altfel, când primul strat de ojă este încă proaspăt, oja se poate lipi și aspectul să fie inestetic.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top