Stiri

Cum poți folosi unghii false pentru a obține o imagine impecabilă?

Atunci când ne gândim la un aspect fizic impecabil, automat vedem cu ochii minții o manichiură foarte bine îngrijită. În cazul bărbaților lucrurile sunt foarte simple: unghiile curate și de o lungime potrivită spre scurtă sunt mai mult decât potrivite.

În cazul femeilor însă lucrurile sunt mult mai complicate de atât. De la vârste din ce în ce mai fragede acestea se preocupă de cea mai potrivită formă pentru manichiură, apoi de culorile de ojă care să le avantajeze din toate punctele de vedere. Apoi, inevitabil, în viața lor apar și saloanele de frumusețe sau manichiuristele care după niște cursuri de specialitate își pun la dispoziție cunoștințele și talentul în materie de unghii, oje, unghii false, modele de aplicat și nu numai.

Desigur, cele mai talentate dintre doamne au posibilitatea să își aplice unghii false în confortul propriei case. Atunci când ne referim la unghiile false imaginația e limita din orice punct de vedere, de la forma lor până la culoare. Sau moda care face ca unghiile false să fie moderne sau mai învechite. Din fericire nu există doar un singur tip de unghii false, ceea ce face ca fiecare doamnă să își găsească metoda – pereche de aplicare a unghiilor false moderne.

Așadar, pentru vizitatoarele fidele ale saloanelor de frumusețe există două variante: unghiile false pe bază de acril sau pe bază de gel. Pentru cele care nu sunt convinse că vor să facă din aplicarea unghiilor false un obicei există varianta unghiilor false de mătase. Aceasta mai este potrivită și pentru cazurile în care vorbim despre unghii rupte sau deteriorate în vreun fel.

Detalii tehnice pentru fiecare tip de unghie falsă

În cazul celor cu acril se amestecă un lichid cu o pudră și astfel se obține amestecul care ajunge aplicat pe unghie. După aproximativ trei săptămâni va fi necesară o revenire la salon pentru ca manichiurista să reumple spațiul dintre unghia naturală și cea falsă. Atunci când clienta va decide că vrea să renunțe la unghiile false, procesul de îndepărtare va fi unul foarte simplu. E nevoie doar de o soluție specială de indepartare unghii false pentru acril și tehnicianul nu va mai fi nevoit să forțeze tips – ul să cedeze.

Dacă vorbim despre unghiile false cu gel, atunci trebuie să știți că în acest caz nu mai este vorba despre un produs care trebuie obținut ci de unul care pur și simplu ajunge gata preparat în saloane. Acest gel va fi aplicat în mai multe straturi și după fiecare se va folosi o lampă UV pentru uscare.

În cazul unghiilor false făcute cu gel vorbim despre o calitate a lucrării mult mai mare, în sensul în care și culoarea și unghia falsă rezistă mai mult decât în cazul variantei cu acril. Singurul inconvenient în acest caz poate fi prețul care bineînțeles este unul mai ridicat decât în primul caz. Pentru că unghia crește și după aplicarea gelului e nevoie și de această dată de o reaplicare după aproximativ trei săptămâni.

În cea din urmă situație unghiile pot fi nu doar din mătase ci și din fibră sau din hârtie. Acestea se decupează după forma unghiei și se aplică cu ajutorul unei soluții speciale care nu afectează în niciun fel unghia.

 

 

 

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top