Stiri

Vape: cum ne facem propria tigara electronica?

Inainte de a te apuca sa iti construiesti singur tigara electronica pe care ti-o doresti, trebuie sa cunosti componentele de baza si cum functioneaza acestea. Astfel, poti ajunge sa le combini dupa bunul plac astfel incat sa iti ofera acea experienta personalizata. Chiar daca crearea tigarii electronice este de regula o actiune la care se incumeta vaperii experimentati, iata notiunile elementare dupa care te poti ghida.

Din ce este compusa tigara electronica?

Bateria, atomizorul de tigara electronica, accesoriile si consumabilele sunt componentele care alcatuiesc fie tigareta electronica, tigara electronica sau vaporizatorul. Diferenta dintre acestea se vede in ceea ce priveste complexitatea componentelor si performantele lor.

  • Bateriile sunt de obicei de doua feluri, fixe sau interschimbabile. Avantajul celor interschimbabile este ca te poti folosi mereu de tigara electronica, fara a astepta incarcarea ei.
  • Atomizorul (uneori inlocuit de clearomizor, glassomizor sau vaporizator) tigarii electronice este disponibil in mai multe variante, in functie de modelul tigarii electronice pe care il folosesti. Standard, Drip, Tank sau Servisabile, indiferent de modelul lor, rolul este acelasi: de a transforma lichidul in vapori.
  • Rezistenta este acea componenta cu ajutorul careia atomizorul incalzeste lichidul. De cele mai multe ori aceasta este piesa care necesita a fi inlocuita pentru ca atomizorul sa functioneze ca nou.
  • In categoria accesoriilor si consumabilelor se regasesc mustiucurile, trusa de instrumente, huse, adaptoare sau extensii.

Cum iti personalizezi tigara electronica

De obicei, aceasta este o activitate la care nu se incumeta decat veteranii in domeniul vapatului. Insa chiar si cei care sunt relativ la inceputul drumului isi pot personaliza tigara electronica incepand timid cu o baterie noua, cu mustiucul sau cu atomizorul. Cu toate acestea, cei avansati isi pot crea adevarate masinarii de vapat folosind un mod de tigara electronica de ultima generatie, baterii performante sau atomizoare ce pot tine pasul cu cerintele lor.

In cazul in care vrei sa vapezi dintr-o tigara electronica personalizata, poti alege de pe site-ul Voore o multime de modele pe cat de deosebite, pe atat de performante. Exista de achizitionat kituri atat pentru cei noi in domeniu cat si kituri pentru cei experimentati, iar fiecare model de tigara este aparte atat prin aparitie cat si prin performante.

Combinatii ideale de e-lichid

Inca un avantaj pe care il prezinta tigarile electronice este acela ca iti poti prepara singur e-lichidul astfel incat sa iti satisfaca toate dorintele: sa aiba taria potrivita, sa fie suficient de vascos si sa emane aroma preferata. Spre exemplu, in categoria de solutii vape de la Voore gasesti elementele necesare pentru a crea e-lichidul dorit.

  • Recipiente in care poti pastra e-lichidul creat de tine.
  • Baze de lichid cu diferite concentratii de PG sau VG.
  • Arome concentrate pentru a putea oferi lichidului aroma preferata de tine.
  • Nicotina sau saruri de nicotina.
  • Lichid de Vape cu Isolate de CBD

Indiferent daca alegi sa iti creezi tigara electronica de la 0 sau daca optezi pentru un kit complet, cu siguranta poti gasi tigara electronica ideala care sa se incadreze in bugetul stabilit. Chiar daca primul model de tigara electronica a aparut abia acum 15 ani, diversitatea in ceea ce priveste modelele, performantele, designurile si experientele este aceea care a facut din piata tigarilor electronice una extrem de atractiva pentru cei pasionati de vapat.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top