Stiri

Ai nevoie de inchirieri autoturisme, dube si platforme? Iata unde le poti gasi!

Din ce in ce mai multe persoane care detin un permis de conducere, insa nu si un autoturism personal, cauta sa gaseasca cele mai bune oferte la inchirieri autoturisme, dube si platforme. Gratie eforturilor depuse de reprezentantii unor companii mari, precum San Auto Import SRL, acest lucru este posibil in ziua de azi.

Reprezentantii companiei sustin ca principalul lor scop este acela de a satisface nevoile clientilor prin vanzarea de autoturisme second hand, care se afla in garantie si in stare foarte buna, verificate de partenerii externi, dar si de inchiriere a autoturismelor.

Un astfel de importator autoturisme second hand garanteaza cumparatorilor ca acestia vor avea garantia numarului real de kilometri si ca vor putea efectua un drive-test si de a verifica documentele de achizitie pe care reprezentantii le pun la dispozitie.

Ce presupun serviciile de inchirieri autoturisme?

Vestea buna este ca se pot inchiria autoturisme direct din mediul online, din sectiunea special conceputa in acest sens pe site-ul www.sanautorent.ro, prin completarea unor campuri in acest sens. Clientii care au nevoie de servicii de inchirieri trebuie sa specifice locatia de ridicare a masinii si de returnare a acesteia, sa selecteze modelul si marca vehiculului, daca sunt necesare servicii sau dotari suplimentare, precum si pentru ce tip de plata doresc sa opteze.

Fara doar si poate, clientii care doresc inchirierea unei masini pot lua aceasta decizie fara a sta prea mult pe ganduri, avand in vedere serviciile de buna calitate de care beneficiaza. Fie ca au nevoie de serviciile de inchiriere cat timp autoturismul lor se afla in service sau pentru a pleca intr-un concediu, fie ca doresc sa inchirieze o masina pentru a participa la un eveniment important sau pentru a testa pentru cateva zile sau saptamani modelul si marca masinii pe care vor sa o achizitioneze, inchirierea unei masini este cea mai buna decizie!

In plus, pretul de inchiriere a unei masini include si asigurarile si taxele platite, include schimbarile de cauciucuri, precum si toate celelalte lucruri imperios necesare de avut in vedere pentru a circula in conditii de deplina siguranta si in deplina legalitate. 

Ce presupun serviciile achizitionari de autoturisme?

Serviciile de achizitii auto sunt foarte eficiente pentru ca ofera garantie si include doar autovehicule la care numarul de kilometri este real. Masinile cumparate se pot gasi in stoc, dar pot fi aduse si la comanda. Mai mult, factura si actele sunt intocmite pe loc. In cazul in care cumparatorii nu au suficiente resurse financiare pentru a achita integral, acestia pot opta pentru plata in rate la unul din cei mai importanti si cunoscuti finantatori cu care aceasta companie colaboreaza.

Mai mult decat atat, la achizitionarea de autoturisme, clientii beneficiaza si de o carte service, de posibilitatea de a efectua un test autorizat, dar si de asistenta la inmatriculare si la RAR, avand in vedere ca acestea nu sunt rulate in tara si sunt in perfecta stare de functionare. Multi dintre clienti considera deosebit de important faptul ca nu trebuie sa se ocupe personal de acte auto.

Pe langa aceste servicii, clientii mai pot beneficia si de posibilitatea achizitionarii de piese auto noi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top