rent a car iasi iasi
Diverse

Varicele reprezinta o condamnare pentru femei

Picioarele femeilor reprezinta alaturi de sani, buze si posterior punctele lor forte. Barbatii asteapta cu nerabdare venirea timpului frumos ca ele sa iasa cu fustite scurte pe strada si cu tricouri subtiri sa li se contureze mai bine sanii, iar decolteul sa fie vizibil.
Iarna, doamnele se imbraca in pantaloni, cu paltoane lungi sau geci groase si nu li se mai vad taliile de viespe sau gleznele lucrate pe munte sau la sala.

Picioarele devin adesea criterii de stabilire a locului in topul frumusetii, de aceea trebuie sa fie impecabile si din cauza acesta a aparut si epilarea.
Intelegeti acum ce inseamna pentru o femeie aparitia varicelor sau a vergeturilor in anumite zone ale picioarelor? Piciorul trebuie sa fie drept, curat, cu pielea fina si neteda si cu toate acestea intr-o zi zarim o retea de vase subtiri si albastre si ne ingrozim.

Ele se vad si prin ciorapii fini din matase de culoarea piciorului. Numai dresurile negre ne salveaza, dar nu merg la orice. Ce-i de facut? Interventia chirurgicala se face, cand toate celelalte metode s-au epuizat, iar pastile inghitim noi cu sutele: pentru dureri de masele si de cap, in caz de raceala.

In cazul in care observam aparitia varicelor nu trebuie sa ramanem impasibile, cata vreme exista ciorapi medicinali varice care nu sunt scumpi, pot fi comandati la liber si marfa se livreaza la domiciliu, in cele mai indepartate colturi din tara.

Un regim sanatos de viata si purtatul cel putin timp de 2 ore pe zi al acestor ciorapi compresivi ne scapa de varice si de interventia chirurgicala, in cazul in care nu intervenim la timp sa le corectam.
Mai intai trebuie sa ne menajam picioarele de la efort mare si sa incercam sa slabim, daca ne confruntam cu surplusul de greutate. Ganditi-va ca in timpul vietii un om parcurge mii de kilometri si masinii i se schimba rotile, in timp ce picioarele noastre suporta greutatea si diferite socuri (lovituri, cazaturi, rosaturi de pantofi) de la nastere, pana la ultima secunda de viata!

Nu trebui sa abuzam de ele, daca le dorim sanatoase si frumoase, adica perfecte! De la miscare echilibrata, statul in picioare echilibrat, pana la eliminarea surplusului de greutate le datoram picioarelor noastre scumpe aceste masuri de protectie sa le fie si lor mai usor.
Ciorapii impotriva varicelor realizeaza un masaj natural al zonei si imbunatatesc circulatia periferica.

Varicele in stare incipienta dispar usor-usor, daca se respecta toate acestea. Cat costa ciorapii medicinali care ne scapa de durere, de varice si de picioare umflate? 220 de lei setul alcatuit din doua perechi. Mi se pare o suma mica raportata la importanta aspectului si functionalitatii picioarelor in viata fiecarei persoane.
Ciorapii trei sferturi sunt prevazuti cu o banda magnetica sigura, iar cei lungi sunt prevazuti cu chiloti.

Sfatul meu este sa comandati doua-trei perechi de la aparitia primelor firisoare albastre pe picior si de la primele vergeturi sau umflaturi.
Avem nevoie de picioare sanatoase in fiecare zi, iar o femeie are nevoie de picioare frumoase, mai ales ca ea nu poarta numai pantaloni asemenea barbatilor, in plus trebuie sa danseze si sa fie farmecul petrecerilor!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top