Diverse

Seara Elelor: pe 8 Martie La Castel petrecem la feminin

Femeia este o forță delicată a naturii. Ea trăiește și luptă frumos, elegant, sensibil. Este cunoscută pentru rolurile pe care le onorează frumos:

– de mamă, care oferă viață și o ajută să se dezvolte frumos, pentru a oferi societății membrii de nădejde;
– de iubită și prietenă, care inspiră, oferă afecțiune, grijă și iubire oamenilor apropiați;
– de soție, care se îngrijește de bunul mers al unei case, de la soț, copii și armonia în cămin;

Însă o parte din drepturile sale câștigate îi sunt insuficient reprezentate în societatea modernă: dreptul la informație și educație, dreptul de a alege, dreptul la independența emoțională și financiară, egalitatea în drepturi, indiferent de sex, rasă sau etnie și, nu în ultimul rând, dreptul de a spune NU abuzurilor de orice tip.

Pe 8 Martie, ora 19:00, de Ziua Internațională a Femeilor, La Castel vă invită la Seara Elelor! Acesta este un omagiu adus VOCII FEMEII. Ne dorim să știe că sunt auzite, văzute, ascultate, respectate.

Așadar, vă așteptăm La Castel să celebrăm împreună: dragostea de mamă, aprecierea față de femeile care salvează vieți, care formează caractere și fac o schimbare în lume în fiecare zi și drepturile acestora.

Mircea Cazan, împreună cu DJ Otto și Vintage Band vă promit o seară care va fulmina de emoții pozitive, energie și gusturi alese, până în zorii zilei!

Curcubeu în cerul gurii! Asta vor exclama doamnele și domnișoarele, când papilele gustative le vor fi încântate cu o tartă cu creveți, peperoncini și dessing de portocale. Și acesta este doar începutul. Meniul complet și selecțiile de lichior din meniul de Open Bar le puteți consulta în galeria foto.

Și pentru că orice petrecere este mai frumoasă atunci când este și o tombolă cu premii, prin participarea la Seara Elelor aveți șansa de a câștiga 3 excursii:

  • un weekend la munte;
  • un weekend la mare;
  • un City Break la Complex Delta.

Nu în ultimul rând, avem o veste și pentru companiile care vor să surprindă plăcut doamnele și domnișoarele din firma lor. Astfel, dacă achiziționezi 11 bilete la Seara Elelor, La Castel îți oferă cel de-al 12-lea bilet gratuit. Cu alte cuvinte, o masă la o petrecere în adevăratul sens al cuvântului: cel… feminin!

Pentru că știm că o floare nu face primăvară, vă propunem să încercați cu zâmbetul unei femei să înfloriți viețile celor din jur! Cum altfel decât pe 8 Martie, ora 19:00, în sala Castel Ballroom, la Seara Elelor!

Vor înflori surprize și vă promitem momente de colecție!    

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ce poti face de 8 martie in Iasi – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top