Evenimente

Venetian Masquarade @ Queen’s Club, 8 mai

afis-chilian-a4Venetian Masquarade – jos masca pentru caritate!
Duminică, 8 mai 2011, ora 21:00 echipa „Xperience Event” şi Asociaţia Club Sportiv „Iaşi 21” organizează în Queen’s Club evenimentul caritabil Venetian Masquarade, destinat strângerii de fonduri pentru tinerii cu dizabilităţi locomotorii din cadrul asociaţiei.
„Xperience Event” reuneşte un grup de masterande pro-active din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, specializările „Analiză şi Strategie de Marketing” şi „Marketing şi Comunicare în Afaceri”, care printr-un proiect de specialitate desfăşurat în cadrul masterului colaborează cu Asociaţia Club Sportiv „Iaşi 21”.
Aceasta este o asociaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul 2001, ce are drept scop principal încurajarea vieţii independente în rândul tinerilor cu dizabilităţi locomotorii, prin implicarea în activităţi sportive.
Membrii Clubului Sportiv „Iaşi 21” sunt tineri cu şi fară dizabilităţi care au şansa de a lupta pentru schimbarea mentalităţii privind persoanele care se confruntă cu aceste probleme, arătând că pot face performanţă în plan sportiv şi educaţional şi că toţi suntem egali. Pentru anul 2011, membrii Asociaţiei Club Sportiv „Iaşi 21” îşi propun înfiinţarea unei echipe de baschet formată din tineri cu dizabilităţi, utilizatori de fotoliu rulant şi asigurarea suportului necesar pentru participarea la competiţiile locale şi naţionale.
Evenimentul Venetian Masquerade recrează atmosfera Veneţiei din zilele de carnaval, îmbinând spiritul artistic cu cel altruist. Programul evenimentului include momente artistice precum: recital susţinut de trupa „4 Universe”, parada costumelor de epoca, promenadă pe catalige, statui vii, moment de teatru – Comedia del Arte, sesiune de portrete şi caricaturi, tombolă cu premii şi mult aşteptatul concert susţinut de Florin Chilian. Finalul evenimentului va fi marcat de un reuşit „after party”.
Biletele se găsesc în incinta Iulius Mall, etajul 2, în Queen’s Club şi la parterul corpului B al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi tinerilor cu dizabilităţi locomotorii din cadrul Asociaţiei Club Sportiv „Iaşi 21”.

[fblikebutton]
afis-chilian-a4

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Weekend in Iasi 6-8 Mai | RELANSAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top