Evenimente

Campania: Lumea văzuta din fotoliul rulant

afis-era-demonstratii-07052011Pe data de 7 mai 2011 Clubul Sportiv „Iaşi 21” organizează prima etapă a proiectului „Lumea văzută din fotoliul rulant” ce constă în demontrații sportive cu și pentru persoane cu dizabilități locomotorii.
Scopul proiectului este schimbarea modului de percepere şi formarea unor comportamente pozitive cu privire la persoanele cu dizabilităţi locomotorii în rândul membrilor comunității ieșene.
Va asteptăm să vă alăturați inițiative noastre de a dezvolta activități sportive pentru persoanele cu dizabilități. Fiecare dintre noi poate schimba ceva prin simpla implicare în cadrul evenimentului sau prin susținerea financiara prin donații sau sponsorizări.
Persoanele cu dizabilități locomotorii vor participa la demonstrații de tenis de masă, tenis de câmp, baschet și darts, cei ce se vor remarca în cadrul demostrațiilor vor primi premii și diplome.
Aceste eveniment este realizat în colaborare cu ERA Shopping Park, Decathlon, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, EuroMedical Distribution Group, Media Global Company, Facultate de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Filosofie și Științe Social Politice, Centrul Diecezan Caritas Iași Ad Print .

[fblikebutton]
afis-era-demonstratii-07052011

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top