Monden

VIDEOclip de Iasi: Dya – “Stai”

Dya a lansat videoclipul piesei “Stai“, varianta in limba romana a melodiei “Stay” al carei videoclip (in limba engleza) a fost lansat acum doua saptamani.
Dya, pe numele adevarat Diana Ioana Prepelita, are doar 15 ani este din Iasi urmand cursurile Colegiul National de Arta “Octav Bancila” din Iasi, unde studiaza chitara clasica si pianul.
Desi a participat la multe concursuri, povestea Dianei a inceput atunci cand aceasta a intrat in contact cu Mihai Traistariu, care era in concert la Iasi. Dupa concert, a vorbit cu Mihai Traistariu si i-a cerut un sfat. El i-a spus ca persoana care l-a ajutat la inceputul carierei sale a fost nimeni altul decat Costi Ionita. In acea seara l-a contactat pe Costi, i-a trimis piese, poze si CV si imediat a primit raspunsul care avea sa-i schimbe viata.

Versiunea in limba romana

Versiunea in limba engleza

muzica-ok.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. iasi4u

    June 11, 2009 at 5:28 pm

    Cat Music lanseaza cel de-al doilea videoclip semnat Dya. Videoclipul a fost filmat in Bulgaria de echipa care a lucrat si la videoclipul trupei Sahara , calitatea imaginii fiind net superioare fata de videoclipurile filmate la noi in tara. In povestea videoclipului este vorba despre un tanar sechestrat de Dya si prietenele ei.

  2. bla bla

    June 11, 2009 at 5:57 pm

    si ferrari-ul din spate ce legatura are cu piesa? 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top