Stiri

Un nou supermarket Billa in Iasi

12main_billa_cvCel mai populat cartier din Iaşi, Alexandru cel Bun, nu s-a bucurat până în prezent de o atenţie sporită din partea investitorilor în domeniul retail. În schimb, miercuri, 10 iunie, consilierii locali ieşeni au aprobat realizarea celui de-al doilea supermarket Billa din oraş, chiar în centrul cartierului.
Acesta va fi amplasat în Piaţa Voievozilor, în incinta complexului Minerva. În acest sens, SC Minerva Impex SRL a obţinut aprobarea comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi pentru concesionarea unei suprafeţe de 63 de metri pătraţi din domeniul public pentru extinderea complexului comercial cu acelaşi nume.
S-a aprobat concesionarea terenului pentru extinderea centrului comercial, care se va alinia astfel la celelalte magazine din acelaşi corp de clădire. Din câte am fost informaţi, în spaţiul extins, astfel obţinut, se va deschide un supermarket Billa”, ne-a declarat Anghel Ficu, preşedintele comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi.
Reprezentanţii lanţului de supermarketuri Billa intenţionează să construiască respectivul magazin chiar în dreptul esplanadei din Piaţa Voievozilor.

sursa Financiarul

Facebook Comments

12 Comments

12 Comments

 1. rosu cretu agnes catrinel

  February 9, 2010 at 8:09 pm

  super tare , as dori sa aflu cand se va deschide acest magazin , si daca se fac angajari unde as putea trimite un cv sa ajunga la dumneavoastra

 2. cristi

  February 10, 2010 at 11:04 pm

  as dori sa stiu si eu unde as putea trimite si eu un cv va multumesc!

 3. camelia

  February 24, 2010 at 8:14 pm

  dacas se paote as dori sa stiu si eu unde as putea trimite si eu un cv va multumesc!

 4. ramona

  February 27, 2010 at 5:55 pm

  buna as dori sa stiu cand se deschide noul magazin si unde se depun cv

 5. anca

  March 24, 2010 at 8:40 pm

  buna,si eu asi dori sa stiu unde si cand pot trimite un cv;va multumesc!

 6. iasi4u

  May 12, 2010 at 2:47 am

  Extinderea Billa din Alexandru, oprită de Primărie

  Municipalitatea nu va da autorizaţie pentru extinderea magazinului Billa pe trotuarele din zona Minerva

  Primarul Municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita a anunţat reprezentanţii Billa că nu va autoriza extinderea preconizată de firmă în zona Minerva din cartierul Alexandru cel Bun. Hypermarket -ul Billa a închiriat spaţiul fostului complex alimentar Minerva şi doreşte extinderea magazinului pe trotuarele dinspre Piaţa Voievozilor. Deşi au concesionat o porţiune de teren, municipalitatea a oprit extinderea pentru că presupune reducerea trotuarelor şi dispariţia unor spaţii verzi.

  „Încurajez investiţiile private, dar nu putem permite extinderea magazinului în zona pietonală din Piaţa Voievozilor. Am făcut modernizări acolo şi avem un parc foarte frumos, apreciat de locuitorii din zonă. Mai mult o astfel de extindere ar crea probleme de trafic pietonal şi rutier. Drept urmare, nu voi semna autorizaţia de extindere şi vom ataca şi contractul de concesiune al firmei”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

  Sursa: http://www.primaria-iasi.ro/

 7. rosu

  September 1, 2010 at 9:05 am

  ma intreb cum de se  lucreaza daca nu i sa dat aprobarea  se deschidepe data de 9 09 2010 dar parcul este al  iasului sa investit in el  da parcare unde ai doamno  ,mai luati din bucuria copiilor  ca asai la noi.

 8. Chimu Maria-Lcramioara

  September 16, 2010 at 6:33 am

  Buna ziua,asi dori si eu sa aflu cand deschideti exact supermarketul si unde asi putea sa-midepun si eu CV-ul?Va multumesc,si astept cu nerabdare raspuns de d-voastra.

 9. Grigoruta Marius

  September 25, 2010 at 6:51 pm

  Buna ziua,asi dori si eu sa aflu cand deschideti exact supermarketul si unde asi putea sa-midepun si eu CV-ul?Va multumesc,si astept cu nerabdare raspuns de la d-voastra.

 10. iasi4u

  September 26, 2010 at 4:53 am

  Noul Supermarket se va deschide din 30 septembrie !

 11. Pingback: BILLA inaugureaza al doilea magazin din Iasi | Portalul orasului Iasi 4u

 12. iasi4u

  September 28, 2010 at 2:28 pm

  BILLA Romania inaugureaza cel de-al doilea magazin din Iasi, joi 30 septembrie http://www.iasi4u.ro/billa-inaugureaza-al-doilea-magazin-din-iasi-30-septembrie-2010/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top