Stiri

Vodafone Romania a lansat solutii de ultima generatie pentru industria de retail

solutii retail vodafone

Solutiile inteligente IoT ale Vodafone Romania sprijina companiile de retail in procesul de transformare digitala.

  • Progresele rapide ale tehnologiei si inovatiile orienteaza conceptul de retail traditional catre cel digital

Vodafone Romania ofera solutii Internet of Things (IoT) dedicate companiilor din diverse industrii. Recent, compania a lansat solutii de ultima generatie pentru industria de retail destinate sa accelereze procesul de transformare digitala, cu impact direct in imbunatatirea eficientei afacerii si a experientei clientilor. Vodafone Business, noua filozofie de brand pentru segmentul dedicat companiilor, demonstreaza obiectivul companiei de a pozitiona clientii si rezultatele tangibile de business pe primul loc.

„Vodafone este un partener digital de incredere pentru companiile din Romania prin furnizarea celui mai relevant portofoliu de solutii inteligente concepute pentru a raspunde nevoilor fiecarei industrii. Viitorul IoT este promitator si echipele noastre vor continua pionieratul in proiectatea si implementarea de solutii inovatoare pe aceasta piata. Solutiile recent lansate dedicate industriei de retail ajuta partenerii nostri sa creasca eficienta proceselor, sa permita identificarea unor noi surse de venituri si sa imbunatateasca experienta clientilor”, a declarat Cristian Giuhat, Director Enteprise Marketing, Vodafone Romania.

Progresele rapide ale tehnologiei si inovatiile orienteaza conceptul de retail traditional catre cel digital. O experienta de cumparaturi unitara este obligatorie pentru retaileri, indiferent de marimea acestora. Astfel, din ce in ce mai multi se reinventeaza prin utilizarea celor mai noi tehnologii cu scopul de a imbunatati relatiile cu clientii si pentru a-si eficientiza procesele.

Portofoliul de solutii inteligente IoT pentru retail include o gama larga de produse dedicate, printre care „Vodafone Smart Counting”, „Vodafone Digital Media Signage & Smart Analytics”, „Vodafone Heat Map”, „Vodafone Stock Alert”, „Vodafone Queue Management”.

„Vodafone Smart Counting” ofera comerciantilor informatii despre traficul din magazin, acestia avand posibilitatea de a-si organiza mai eficient activitatea.

„Vodafone Digital Media Signage & Smart Analytics” permite proprietarului afacerii sa desfasoare promotii digitale pe baza unor criterii specifice ale segmentului adresat, crescand astfel ratele de succes ale campaniilor. Din perspectiva clientului, aceasta solutie ofera o experienta superioara pe durata cumparaturilor.

„Vodafone Heat Map” monitorizeaza, prin intermediul senzorilor inteligenti, cele mai frecventate rute din magazin. Cu ajutorul datelor disponibile, comerciantul poate intelege mai bine nevoile cumparatorilor si le poate oferi beneficii imediate, precum facilitarea accesului la produsele de interes si reducerea timpului de asteptare.

Solutia „Vodafone Stock Alert” ofera comerciantilor o mai buna gestionare a stocurilor si creste satisfactia clientilor datorita disponibilitatii constante a bunurilor pe raft. De exemplu, rafturile de patiserie dotate cu senzori inteligenti sunt monitorizate in timp real. Atunci cand un raft ajunge la o anumita cantitate de produse, personalul magazinului primeste o alerta si poate sa pregateasca rapid noi produse pentru a completa stocul, astfel incat clientii sa poata gasi produse proaspete in orice moment.

In ianurie 2019, pentru al cincilea an consecutiv, Vodafone a fost desemnat de Gartner drept lider mondial pentru serviciile Machine-to-Machine (M2M), conform raportului „Magic Quadrant”, pentru abilitatea de executie si pentru viziunea cuprinzatoare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top